Baru-baru ini, pasaran mata wang digital yang beransur-ansur telah memberikan pasaran yang hangat itu sedikit masa untuk pulih. Walau bagaimanapun, pertukaran aset digital tidak pernah perlahan dalam persaingan Perisian Pertukaran Label Putih semasa.

Menjadi Perisian Pertukaran Label Putih yang dapat berkembang dalam jangka masa yang panjang, sokongan teknikal, keselamatan kawalan risiko, inovasi yang diperibadikan, dan asas pengguna semuanya penting. ChainUP ditubuhkan lebih dari tiga tahun yang lalu dan telah menjadi pilihan penyedia perkhidmatan teknologi blockchain untuk kebanyakan bursa di seluruh dunia, berkat kekuatan teknikalnya yang amat baik, kumpulan kecairan berkualiti tinggi, jaminan kawalan risiko keselamatan yang kuat, dan perkhidmatan khusus yang disesuaikan. Pada masa ini, ChainUP telah melayani lebih daripada 400 pertukaran di seluruh dunia, meliputi lima benua dan lebih daripada 30 negara dan wilayah, dan menjangkau lebih daripda 60 juta pengguna global secara keseluruhan. Di antara 100 pertukaran teratas dalam peringkat CMC, platform yang menggunakan perkhidmatan teknologi ChainUP mencapai 30%.

Dari segi teknologi yang mendasari, Perisian Pertukaran Label Putih adalah sistem asli-awan & system pengagihan diedarkan yang dikembangkan oleh lebih daripada 150 juruteknik selama lebih dari 3 tahun dan 3 lelaran. Ia mempunyai kelebihan penskalaan elastik asli-awan, penyebaran data pengguna yang bebas + penyulitan data sensitif, konfigurasi had aliran API yang fleksibel (menyokong 1000 kali sesaat), seluruh sistem tidak diedarkan tanpa pemulihan bencana zon silang satu titik, dll. Ini disesuaikan dengan lalu lintas secara tiba-tiba, tadbir urus perkhidmatan mikro grid, dan pemulihan bencana tahap kedua.

Dari segi kaedah penyebaran, Aset digital ChainUP- Perisian Pertukaran Label Putih tersedia dalam penyebaran awan SaaS dan penyebaran swasta. Pertukaran dapat memilih kaedah penyebaran sesuai dengan keperluan mereka sendiri, dan kemudian mereka juga dapat melakukan migrasi secara tidak masuk akal sesuai dengan keadaan sebenarnya. Pertukaran boleh mempunyai pilihan yang mencukupi.

Antaranya, Perisian Pertukaran Label Putih awan mempunyai kelebihan penyebaran seperti waktu penyebaran yang pendek, keselamatan tinggi, siaran langsung cepat, kecairan yang baik, kos rendah, dan operasi mudah. Dengan menggunakan ChainUP- Perisian Pertukaran Label Putih awan, pengguna dapat membina pertukaran dengan sangat cepat. Hanya diperlukan 3-5 hari dari awal penyebaran untuk ditayangkan. Sistem penswastaan ​​menyokong pembangunan bebas dan kawalan aset secara bebas; menyediakan perkhidmatan penyesuaian, pembangunan dan reka bentuk peribadi model / UI / APP; menyokong fungsi kad kredit, perniagaan pematuhan, dan lain-lain, dan telah melancarkan versi pertukaran pematuhan Singapura.

Dari segi fungsi pertukaran, Perisian pertukaran Label Putih aset digital ChainUP mempunyai pelbagai jenis perdagangan seperti perdagangan duit syiling, perdagangan tender sah, perdagangan kontrak, perdagangan dimanfaatkan, perdagangan ETF, dan lain-lain, dan berada dalam talian dengan 3000+ pasangan perdagangan. Di samping itu, terdapat banyak ciri inovatif seperti kawasan percubaan inovasi, platform terbuka, pengikut kontrak, deposit kad kredit; alat operasi untuk membantu pemerolehan lalu lintas dan penguasaan wang seperti rebat jemputan, broker, pakej bonus, pembiayaan / pinjaman, perdagangan grid dan zon popular Heco, Defi, Polkadot

dan lain-lain.

Blockchain telah memasuki jalur pengembangan pesat, dan pertukaran selalu menjadi kunci lalu lintas. Sekiranya pengguna ingin membuka pasaran pertukaran dengan cepat, ChainUP pasti akan menjadi pertolongan hebat bagi mereka!