Palo Alto, CA / SEAPRWire / June 04, 2021 /Bitcoin Latinum, garpu Bitcoin yang diinsuranskan generasi akan datang yang mampu memperoleh jumlah urus niaga besar, pengurusan aset digital, keselamatan siber, dan kapasitas mengumumkan inisiatif hijau yang sangat penting untuk mencapai jejak karbon-sifar, sebagai komitmen untuk berkelanjutan amalan persekitaran dan sokongan Crypto Climate Accord. Ini akan dicapai melalui sistem protokol Konsensus untuk menyelesaikan transaksi. Bitcoin Latinum juga mengumumkan ketersediaan perdagangan keras dan perdagangan awam untuk Q3 2021.

Bitcoin Latinum adalah garpu Bitcoin yang dipertingkatkan. Algoritma dan infrastruktur Bitcoin Latinum memecahkan halangan dan had laju transaksi dan aplikasi cryptocurrency. Bitcoin Latinum – diperdagangkan di bawah LTNM – tidak memerlukan perlombongan, dan mempunyai bekalan tetap 888,888,888 token pra-ditambang Cryptocurrency tradisional, termasuk Bitcoin dan Ethereum, bergantung pada perlombongan komputer untuk menjana pendapatan dan menghabiskan sejumlah besar tenaga elektrik dan tenaga arang batu, yang telah terbukti berbahaya bagi alam sekitar.

Bitcoin Latinum mengumumkan kepada dunia pada bulan November 2020 bahawa tujuannya adalah untuk melakukan garpu keras dan diperdagangkan secara terbuka di bursa global utama (termasuk Amerika, Eropah dan Asia) pada suku ketiga 2021.

Menurut bitcoinmagazine.com, PricewaterhouseCoopers baru-baru ini mengeluarkan laporan tahunan ketiga mengenai dana lindung nilai cryptocurrency global untuk tahun 2021. Menurut laporan itu, “dana lindung nilai cryptocurrency masih sangat optimis terhadap Bitcoin.” tahun akan antara $ 100,000 hingga $ 150,000. antara. “

Bitcoin Latinum akan menjadi aset digital diinsuranskan terbesar di dunia. Bitcoin Latinum telah melantik Marsh & McLennan (salah satu broker insurans profesional dan penasihat risiko terkemuka di dunia) untuk mengatur rancangan insurans komprehensif untuk cryptocurrency barunya melalui cabang Asia, Marsh Asia. Perlindungan insurans yang diharapkan akan melindungi aset digital pemegang Bitcoin Latinum sekiranya berlaku kecurian luaran dan penggabungan dalaman.

Bitcoin Latinum menyelesaikan pra-penjualan pertamanya pada November 2020, dan jumlah pembeli global melebihi 9 digit. Pada suku pertama 2021, Bitcoin Latinum melancarkan pemberian Tesla Roadster baru, yang menarik banyak perhatian. Pemenang hadiah akan diumumkan selepas penyenaraian awam LTNM.

Token Bitcoin Latinum adalah sebahagian daripada ekosistem blockchain dan diadopsi oleh banyak syarikat di sektor media, permainan, penyimpanan, awan dan telekomunikasi. Token Bitcoin Latinum akan digunakan secara bergantian oleh pengguna di setiap simpul dalam rangkaian rakan kongsi dan pembekal ini. Di samping itu, Bitcoin Latinum meningkatkan keselamatan transaksi dalam penerbangan dan meningkatkan perlindungan simpul berdasarkan teknologi pengimbasan memori.

Seperti yang dilaporkan oleh Yahoo Finance: “Bitcoin kini dianggap sebagai aset yang boleh dilaburkan. Ia mempunyai risiko khasnya sendiri, sebahagiannya kerana masih relatif baru dan sedang melalui fasa penggunaan,” kata Mathew, Ketua Global Aset Digital di Goldman Sachs McDermott. McDermott menambah: “Tetapi pelanggan dan yang lain melihatnya sebagai kelas aset baru untuk sebahagian besar, yang perlu diperhatikan-kita tidak sering melihat kemunculan kelas aset baru.”

Monsoon Blockchain Corporation, syarikat blockchain terkemuka di Asia, dipilih oleh Bitcoin Latinum sebagai rakan asasnya. Monsoon memberi tumpuan kepada penyelesaian awan inovatif dalam ekosistem blockchain. Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas Monsoon Dr. Donald Basile adalah mantan CEO Fusion IO, sebuah syarikat yang terkenal memainkan peranan penting dalam pelaksanaan dan perkongsian sistem awan Apple dan Facebook dengan HP, IBM, dan Dell.

Monsoon Blockchain Corporation menggunakan teknologi blockchain terkini untuk mengembangkan penyelesaian perniagaan yang kuat untuk berjaya merealisasikan pendigitan dan penyenaraian aset dalam pelbagai industri termasuk perkhidmatan kewangan, telekomunikasi, media dan hiburan. Selain membina perisian untuk pelanggan, Monsoon juga menasihati syarikat bagaimana menggunakan blockchain dan merancang strategi tokenisasi bagi pihak mereka. Monsoon telah bekerjasama dengan banyak syarikat gergasi IT kerajaan dan.

Kandungan artikel ini hanya untuk tujuan pendidikan dan maklumat; ini bukan nasihat pelaburan.

Media Contact

Company: Bitcoin Latinum

Contact: Kai Okada

Telephone: +1 800-528-0985

Email: kai.okada@bitcoinlatinum.com

Website: https://bitcoinlatinum.com/

Address: 2100 Geng Road, Palo Alto, California 94303, USA

SOURCE: Bitcoin Latinum

The article is provided by a third-party content provider. SEAPRWire ( www.seaprwire.com ) makes no warranties or representations in connection therewith. Any questions, please contact cs/at/SEAPRWire.com

Sectors: Top Story, Daily News

SEA PRWire: PR distribution in Southeast Asia (Indonesia, Thailand, Vietnam, Singapore, Malaysia, Philippines & Hong Kong )