Palo Alto, CA / SEAPRWire / June 17, 2021 / — Garpu Bitcoin yang diinsuranskan generasi seterusnya Bitcoin Latinum mengumumkan bahawa cryptocurrency telah disenaraikan di bursa CoinMarketCap sebelum tawaran awam rasmi pada suku ketiga 2021. Anda boleh melihat maklumat Bitcoin Latinum di CoinMarketCap di URL berikut (pada masa ini ditentukan untuk “tidak dilacak” sebelum penyenaraian awam): https://CoinMarketCap.com/currencies/bitcoin-latinum/

 Ditubuhkan pada tahun 2013, CoinMarketCap telah menjadi laman web berwibawa terkemuka di dunia untuk maklumat harga cryptocurrency dan nilai pasaran. Ia membandingkan ribuan sumber maklumat cryptocurrency dan memperoleh data yang paling berharga dan dipercayai. Platform CoinMarketCap mempunyai 2.5 hingga 5 juta pelawat unik setiap hari.

Bitcoin Latinum adalah garpu Bitcoin yang dipertingkatkan. Algoritma dan infrastruktur Bitcoin Latinum memecahkan halangan dan had laju transaksi dan aplikasi cryptocurrency. Perdagangan Bitcoin Latinum di bawah LTNM-tidak memerlukan perlombongan, dan mempunyai bekalan tetap sebanyak 888,888,888 token pra-ditambang.

Bitcoin Latinum melengkapkan pra-penjualan pertamanya pada November 2020, dan jumlah pembeli global melebihi 9 digit. Pada suku kedua tahun 2021, Bitcoin Latinum mengumumkan inisiatif hijau terobosan untuk menyokong perjanjian iklim cryptocurrency. Ini akan dicapai melalui sistem protokol konsensus penjimatan tenaga untuk transaksi penyelesaian.

Token Bitcoin Latinum adalah sebahagian daripada ekosistem blockchain dan diadopsi oleh banyak syarikat di sektor media, permainan, penyimpanan, awan dan telekomunikasi. Token Bitcoin Latinum akan digunakan secara bergantian oleh pengguna pada setiap simpul dalam rangkaian rakan kongsi dan pembekal ini. Selain itu, Bitcoin Latinum meningkatkan keselamatan transaksi dalam penerbangan dan meningkatkan perlindungan simpul berdasarkan teknologi pengimbasan memori.

Industri ini secara amnya optimis mengenai masa depan mata wang digital. Gartner menyatakan bahawa pada tahun 2025, teknologi blockchain akan menghasilkan nilai perniagaan lebih dari $ 176 bilion, dan pada tahun 2030 akan menghasilkan nilai perniagaan $ 3.1 trilion. Pengguna Bitcoin awal Tyler dan Cameron Winklevoss berikrar untuk mengekalkan pegangan mata wang digital mereka sehingga harga Bitcoin mencapai $ 500,000. Dalam wawancara baru-baru ini, mereka mengatakan: “Dengan nilai pasaran 10 trilion dolar AS, kami percaya bahawa nilai bitcoin akan mencapai 500,000 dolar AS. Kami fikir ini mungkin berlaku dalam dekad ini. Ia mesti dalam lima tahun akan datang Kami mempunyai dana sekurang-kurangnya $ 500,000. “

Monsoon Blockchain Corporation, syarikat blockchain terkemuka di Asia, dipilih oleh Bitcoin Latinum sebagai rakan asasnya. Monsoon memberi tumpuan kepada penyelesaian awan inovatif dalam ekosistem blockchain. Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas Monsoon Dr. Donald Basile adalah mantan CEO Fusion IO, sebuah syarikat yang terkenal memainkan peranan penting dalam pelaksanaan dan perkongsian sistem awan Apple dan Facebook dengan HP, IBM, dan Dell.

Baru-baru ini, Monsoon Blockchain Corporation menambah ahli lembaga penasihat Ken Goldman, Presiden Hillspire (pejabat keluarga Eric Schmidt), dan bekas CFO Yahoo dan Fortinet, dan Winston Ma ke pasukan mereka. Ma adalah mantan Pengarah Urusan dan Ketua Pejabat Amerika Utara untuk China Investment Corporation (CIC), dana kekayaan negara yang bernilai $ 1 trilion.

Artikel ini hanya untuk tujuan pendidikan dan maklumat, bukan nasihat pelaburan.

Media contact

Company: Bitcoin Latinum

Contact: Kai Okada

Website: https://bitcoinlatinum.com/

Address: 2100 Geng Road, Palo Alto, California 94303, USA

Telephone: +1 800-528-0985

SOURCE: Bitcoin Latinum

The article is provided by a third-party content provider. SEAPRWire ( www.seaprwire.com ) makes no warranties or representations in connection therewith. Any questions, please contact cs/at/SEAPRWire.com

Sectors: Top Story, Daily News

SEA PRWire: PR distribution in Southeast Asia (Indonesia, Thailand, Vietnam, Singapore, Malaysia, Philippines & Hong Kong )