HONG KONG, 13 Sept. 2023 – Toshiba TV telah mengumumkan penambahan baru ke armada kelas atasnya, Toshiba Z870, yang disediakan untuk menyampaikan paparan resolusi tinggi dan prestasi bunyi berkualiti kepada penonton zaman moden.


image Toshiba TV Z870 Redefines Audio-Visual Home Entertainment

Malam permainan diatur menjadi lebih menarik dan sesi wayang lebih menyerap, dimungkinkan dengan ciri-ciri unik model. Pusat daya tarikan Toshiba TV Z870 adalah paparan Mini LED 4K; teknologi ini menawarkan kontras yang menarik dan warna yang tepat, dan menangkap setiap detail pada wajah pelakon kegemaran anda dengan kejelasan luar biasa dari setiap helai rambut ke ekspresi wajah halus dalam adegan gelap dan terang, menjamin pengalaman yang menyerap.

Dalam sesi permainan yang intensif, setiap kelambatan atau penurunan bingkai mengganggu pengalaman pemain. Paparan 144Hz Z870 Toshiba direka untuk menangani ini. Setiap gerakan watak yang pantas, dari langkah ke tepi dalam permainan strategi hingga kejaran bertempo tinggi dalam perlumbaan, digambarkan dengan jelas. Dengan ciri Mod Permainan Pro memastikan bahawa permainan di skrin adalah sehalus dan responsif seperti refleks.

Membantu ini adalah Quantum Dot Color yang menghasilkan warna-warna hidup yang tepat per bingkai; dan AMD FreeSync Premium yang menjamin permainan dan urutan aksi yang lancar dengan menghapuskan koyakan skrin dan tergagap.

REGZA Engine ZRi yang dipasang bekerja rajin di belakang tabir, meningkatkan setiap elemen visual untuk memberikan output yang lebih hidup dan jelas kristal. Ansambel visual Toshiba TV Z870 akhirnya dilengkapi dengan penyertaan REGZA Bass Woofer Pro, Sistem Surround ZR 2.1.2, dan Pembesar Suara Hadapan. Dari gemerisik daun yang tenang dalam adegan filem yang tenang hingga tempo yang meningkat dalam runut bunyi permainan, output audio konsisten jelas dan tepat.

Melampaui spesifikasi yang menarik, Toshiba TV Z870 mewakili pertemuan lancar teknologi dan reka bentuk yang bertujuan untuk menyelesaikan cabaran hiburan dunia nyata. Ketika model baru Toshiba TV Z870 memasuki pasaran, meningkatkan harapan terhadap dinamisme yang dijanjikan model terbaru, dan bagaimana ia diatur untuk meneruskan rentetan kejayaan model sebelumnya.

Mengenai Toshiba TV

Toshiba TV mempunyai sejarah 70+ tahun dalam pengeluaran TV. Dengan DNA yang kuat dalam ciptaan dan idea inovatif, Toshiba TV telah menghasilkan banyak TV dengan ciri-ciri pertama di dunia. Toshiba TV telah memberikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan dan gaya tontonan baru kepada banyak orang di seluruh dunia melalui kualiti imej yang tinggi.

Untuk butiran lanjut, kekal berhubung dengan Toshiba TV di Facebook, Instagram, Twitter, YouTube.

SUMBER Toshiba TV