SINGAPURA, 8 September 2023 — XT.COM, platform perdagangan sosial pertama di dunia, dengan gembira mengumumkan penyenaraian $X (CRUX) di platformnya di Zon Utama (DeFi) dan pasangan dagangan $X(CRUX)/USDT akan dibuka untuk dagangan mulai 6 September 2023 08:00 (UTC).

Pengguna boleh mendeposit $X (CRUX) untuk dagangan pada 5 September 2023 08:00(UTC)
Pengeluaran untuk $X (CRUX) akan dibuka pada 7 September 2023 08:00 (UTC)

Mengenai CRUX
$X (CRUX), token ERC-20 ☓.com dengan bekalan maksimum 100 juta token, baru-baru ini dilancarkan oleh CruxDecussata, sebuah projek yang diasaskan oleh seorang persona tanpa nama yang dikenali sebagai ‘The Dev’ atau ‘CP33’. Projek ini dilancarkan pada 1 Ogos 2023, selepas Pembangun membeli domain URL xn--33h.com daripada Herbert Sim pada 11 Julai 2023.
Albin Warin, CEO XT.COM, menyatakan kegembiraannya atas penyenaraian $X (CRUX) di bursa kripto XT.COM. Beliau menyatakan bahawa “Kami gembira dapat menyenaraikan $X (CRUX) di platform kami. ☓.com adalah projek yang komited untuk mempromosikan privasi dan desentralisasi, dan kami percaya bahawa $X (CRUX) adalah tambahan yang berharga kepada bursa kami.” XT.COM adalah bursa kripto yang melayani lebih dari 6 juta pengguna, dan mempunyai reputasi untuk menyenaraikan token yang inovatif dan menjanjikan. Kegembiraan Albin Warin atas penyenaraian $X (CRUX) di XT.COM adalah bukti potensi token dan projek ☓.com.

Mengenai $X (CRUX)
☓.com adalah projek yang bertujuan untuk mempromosikan privasi dan desentralisasi, yang dibawa oleh pengaruh kripto terkenal Herbert Sim, yang telah aktif dalam gerakan Cypherpunk sejak 2010. Projek ini dilancarkan di Ethereum, dengan domain xn--33h.com diarahkan ke laman utamanya. Pembangun utama meninggalkan pesan di Etherscan pada 4 Ogos 2023, menyatakan bahawa 66.6% daripada hasil jualan akan pergi kepada pemegang kepentingan projek.

Pelancaran $X (CRUX) adalah satu tonggak penting bagi ☓.com, kerana ia menyediakan cara baru bagi pengguna untuk mengambil bahagian dalam projek dan menyokong matlamatnya. Dengan pelancaran $X (CRUX), ☓.com bertujuan untuk mempromosikan privasi dan desentralisasi dengan menyediakan platform yang selamat dan terdesentralisasi bagi pengguna untuk berinteraksi antara satu sama lain. Standard token ERC-20 yang digunakan oleh $X (CRUX) memastikan bahawa ia serasi dengan blockchain Ethereum, memudahkan pengguna untuk mengintegrasikannya ke dalam dompet dan pertukaran sedia ada mereka. ☓.com komited untuk mempromosikan privasi dan desentralisasi, dan pelancaran $X (CRUX) adalah langkah penting ke arah mencapai matlamat ini.

Laman Web: cruxdecussata.com
Twitter: twitter.com/xcomerc20
Github: github.com/xcomerc20
Telegram: t.me/xofficialportal
Medium: @UnenumeratedX

Mengenai XT.COM
Ditubuhkan pada 2018, XT.COM melayani lebih dari 6 juta pengguna berdaftar, lebih dari 500,000 pengguna aktif bulanan, 40+ juta pengguna dalam ekosistem, dan lebih dari 800 token dengan lebih dari 1000 pasangan dagangan. Sejak itu, pertukaran kripto XT.COM telah memperluaskan tawarannya dengan meliputi pelbagai kategori perdagangan yang kaya untuk menyediakan pengalaman perdagangan yang selamat, dipercayai dan intuitif bagi basis pengguna besarnya. Salah satu tambahan sedemikian adalah perdagangan futures kripto yang merangkumi Kontrak Berjangka USDT-M dan coin-M berterusan, serta perdagangan salinan yang membolehkan pengguna untuk meniru pedagang teratas secara real time hanya dengan satu klik. Selain itu, Grid Masa Depan membolehkan pengguna untuk mengotomatiskan pembelian dan penjualan kontrak berjangka untuk membuat keuntungan.

Laman Web: www.xt.com/
Twitter: twitter.com/XTexchange
Telegram: t.me/XTsupport_EN

SUMBER XT.COM