• TECNO mempamerkan pelbagai produk pintar termasuk 4 telefon pintar terkini dan produk AIoT bintang semua.
  • TECNO juga memperkenalkan dua model laptop revolusioner – TECNO MEGABOOK T1 2023 14 inci dan TECNO MEGABOOK S1 Edisi Menyilaukan.

BERLIN, 1 Sept. 2023 – TECNO, sebuah jenama teknologi inovatif dengan operasi di lebih 70 pasaran global, hari ini membuat penampilan yang menggegarkan di IFA 2023 di Berlin, mempamerkan ekologi produk pintar bintang semuanya termasuk empat telefon pintar terbarunya dan julat produk AIoT. TECNO juga mengumumkan dua model laptop baru yang mengagumkan di standnya – luar biasa TECNO MEGABOOK T1 2023 14 inci, dan peranti konsep inovatif TECNO MEGABOOK S1 Edisi Menyilaukan.

Para pengunjung dan peminat teknologi di IFA dijemput untuk meneroka stand TECNO, yang terletak di Hall 6.2 A205, untuk memulakan perjalanan ke masa depan hidup saling berhubung dengan TECNO.

TECNO mempamerkan julat produk AIoT dan telefon pintar di HALL 6.2, STAND A205 di IFA Berlin 2023

Sebagai pameran peralatan elektronik pengguna dan perkakas rumah terbesar di dunia, IFA, telah menyediakan platform untuk jenama perintis untuk mendedahkan inovasi pemotongan tepi selama hampir satu abad. Tahun ini, TECNO membuat penampilan kedua di acara ini, mempamerkan ekosistem pintar penuhnya dan menegaskan komitmennya untuk memimpin umat manusia ke masa depan yang lebih berhubung.

“Dengan ekosistem produk pintar yang luas, kami bertujuan untuk merevolusikan kehidupan digital pengguna global. Untuk mencapainya, kami secara konsisten memperkayakan barisan produk kami hari ini dan akan terus berbuat demikian pada masa depan,” kata Jack Guo, Pengurus Besar TECNO. “Sama ada telefon pintar inovatif kami seperti TECNO PHANTOM V Fold atau dua model laptop pemotongan tepi yang melakukan debut hari ini, kehadiran TECNO di IFA 2023 menggariskan komitmen kami yang tidak goyah untuk memajukan ekosistem pintar untuk memberdayakan pengguna dalam membina masa depan kehidupan yang lebih pintar.”

Stand TECNO di IFA mempamerkan tiga adegan kehidupan pintar: Perniagaan Pintar, berpusat pada siri laptop MEGABOOK T dan S; Peribadi Pintar, menonjolkan peranti mudah alih seperti fon kepala benar 1 dan jam tangan pintar Pro; dan Rumah Pintar, memberi tumpuan kepada peranti seperti produk penghala dan kamera keselamatan dalaman. Telefon pintar terkini TECNO, termasuk telefon lipat bendera PHANTOM V Fold, CAMON 20 Premier 5G, SPARK 10 Pro Edisi Magenta Ajaib, dan POVA 5 Pro 5G, juga dipamerkan di stand jenama TECNO.

Stand TECNO di IFA 2023

Satu tumpuan kehadiran TECNO di IFA yang telah menarik perhatian ramai pengunjung adalah penampilan rasmi pertama dua laptop baru, iaitu TECNO MEGABOOK T1 2023 14 inci, dilengkapi dengan saiz bateri luar biasa, dan TECNO MEGABOOK S1 Edisi Menyilaukan yang menampilkan teknologi “Photoisomer Polikromatik” pemotongan tepi.

TECNO MEGABOOK T1 2023 14 inci: Saiz Kecil, Kuasa Besar

Dikraf khusus untuk Generasi Z, TECNO MEGABOOK T1 2023 14 inci mempunyai reka bentuk ultra nipis 14.8mm dan berat ringan 1.39kg dengan badan logam aluminum premium. Walaupun mempamerkan reka bentuk ramping dan nipis, MEGABOOK T1 2023 14 inci tidak menjejaskan prestasi. Dilengkapi dengan bateri 75Wh yang mengagumkan, ia menawarkan bateri terbesar dalam julat harganya, yang boleh memberi kuasa sehingga 18.5 jam. Pencapaian ini berasal daripada terobosan TECNO dalam teknologi bateri dan pengoptimuman tenaga, memberi pengguna kebebasan untuk bekerja, belajar, atau menikmati hiburan tanpa keperluan berterusan untuk saluran kuasa.

Mengekalkan reka bentuk Startrail Phantom pemenang Anugerah Reka Bentuk Red Dot, MEGABOOK T1 2023 14 inci membawa pesona baru yang berbeza dengan warna Monet Violet untuk memberikan kesan menarik perhatian dari setiap sudut. Penampilan menakjubkannya memastikan pengguna boleh menonjolkan diri dengan mudah, menjadikannya pilihan utama untuk belia dinamik yang sentiasa mencari cara baru untuk mengekspresikan individualiti mereka.

TECNO MEGABOOK T1 2023 14 inci menawarkan gabungan sempurna saiz padat dan hayat bateri yang dipanjangkan.

Sebagai produk utama dalam barisan produk AIoT TECNO, TECNO MEGABOOK T1 2023 14 inci juga menampilkan OneLeap, membolehkan pengguna kekal berhubung tanpa masalah antara laptop dan telefon pintar TECNO. Ini meningkatkan kecekapan aliran kerja dengan membolehkan pengguna menangani projek kerja dan kandungan multimedia melalui pemindahan fail, perkongsian data, kolaborasi skrin pelbagai, dan SwiftTransfer.

TECNO MEGABOOK S1 Edisi Menyilaukan: Permukaan Berubah Warna Dinamik

Turut melakukan debut di IFA ialah peranti konsep inovatif, TECNO MEGABOOK S1 Edisi Menyilaukan. Peranti bendera itu menampilkan teknologi “photoisomer polikromatik”, menjadikannya laptop pertama yang mengandungi permukaan berubah warna. Peranti menyilaukan yang diletakkan sebagai laptop kreatif perniagaan itu, dengan ciri-ciri utama lain termasuk penampilan MEGA ultra nipis, skrin MEGA tak terbatas ultra dan pengalaman MEGA dioptimumkan secara ultra.

Dalam warna White Moon, teknologi revolusioner itu membolehkan permukaan monokrom menukar warna apabila terdedah kepada radiasi UV cahaya matahari. Dengan keupayaan untuk menukar warna secara dinamik berdasarkan pendedahan cahaya matahari, individu boleh menyesuaikan penampilan laptop mereka, mencerminkan identiti unik mereka dan membuat pernyataan berani di dunia digital.

TECNO MEGABOOK S1 Edisi Menyilaukan adalah laptop industri pertama dengan permukaan berubah warna.

Komitmen untuk merevolusikan kehidupan digital kepada pengguna progresif, TECNO tidak pernah berhenti meneroka inovasi terkini. Dipandu oleh intipati jenama “Jangan Berhenti”, TECNO akan terus mengejar pengalaman digital tahap naik, menjadikan jenama sebagai kuasa terkemuka dalam membentuk masa depan yang didorong teknologi.