Syarikat berjanji judul-judul pemenang anugerah lain akan segera menyusul
LAS VEGAS, 5 Sept. 2023 — Anaxi, bahagian Permainan Wang Sebenar dalam talian Aristocrat, mengumumkan bahawa judul slot jangka panjang yang diminati peminat, Buffalo akan hadir dalam talian minggu ini, buat pertama kali. Pemain akan dapat menghidupkan semula kegembiraan Buffalo yang terdapat di lantai kasino di tapak tangan mereka.

“Membawa judul seperti Buffalo, salah satu judul mesin slot ikonik ke Permainan Wang Sebenar dalam talian sangat menyeronokkan, pelanggan kami dan pemain mereka tidak sabar untuk memainkannya dalam talian” kata Cath Burns, Ketua Pegawai Operasi Anaxi. “Kami dalam misi untuk mewujudkan frontier permainan baharu dan stampede yang berterusan dalam talian merupakan tanda bahawa kami mara ke hadapan dengan penuh keyakinan.”
Bermula di New Jersey, stampede Permainan Wang Sebenar Buffalo akan meneruskan pelancaran merentas lebih banyak pelanggan, tersedia kepada lebih ramai pemain dan pasaran dalam beberapa bulan akan datang, bukan sahaja di AS tetapi juga di peringkat antarabangsa. Buffalo menyertai judul-judul klasik Aristocrat seperti Timberwolf, Wicked Winnings II, Sun & Moon, Wild Lepre’coins, Wild Wild Nugget, Wild Wild Samurai dan Miss Kitty yang kini hidup bersama operator Permainan Wang Sebenar dalam talian di AS. Pemain juga boleh menjangkakan lebih banyak kandungan ikonik yang dihidupkan semula dalam talian tidak lama lagi memandangkan Anaxi meneruskan komitmennya untuk mengubah judul dan keluarga jenama inovatif kegemaran Aristocrat.
Anaxi membawa portfolio kandungan, teknologi, dan kreativiti kelas dunia ke industri Permainan Wang Sebenar dalam talian. Bakat studionya di seluruh dunia dan pasukan Penyelesaian Pengalaman Pelanggan (CXS) memberi kuasa kepada pengalaman berhubung Anaxi, mewujudkan destinasi di mana pemain boleh menikmati kegembiraan Permainan Wang Sebenar dengan penuh keyakinan.
Perihal AnaxiAnaxi ialah perniagaan Permainan Wang Sebenar dalam talian dan Penyelesaian Pengalaman Pelanggan Aristocrat Leisure Limited (ASX:ALL) yang dikhaskan. Ditubuhkan pada 2022, Anaxi mewujudkan destinasi di mana pemain boleh menikmati kegembiraan Permainan Wang Sebenar dalam talian dengan penuh keyakinan. Dikuasai oleh kandungan permainan terhebat dunia dan kreativiti lebih 800 orang yang penuh semangat, Anaxi dalam misi untuk menjadi nama paling dipercayai dalam RMG dalam talian, di seluruh dunia. Anaxi: Alami Hiburan.

Untuk maklumat lanjut: www.anaxi.com / www.aristocrat.com

SUMBER Anaxi