CHARLOTTE, N.C., 5 September 2023 – ScentAir telah melancarkan cara baru untuk menghapuskan bau ganja yang menyengat di perniagaan dan rumah. Penetral Bau Ganja yang baharu ini dengan halusnya menghapuskan bau ganja yang menyengat dan mewujudkan ruang yang segar dan selesa untuk semua.

Penetral Bau Ganja baharu ScentAir dengan halusnya menghapuskan bau ganja yang menyengat, untuk ruang yang segar dan selesa.

Teknologi pemecatan bau berpaten ini menghapuskan bau asap ganja pada tahap molekul. Ia mengesan dan mengikat molekul asap ganja yang menjengkelkan dan mengubahnya, sehingga molekul-molekul itu terkeluar daripada udara dan menjadi tidak dapat dikesan oleh hidung manusia. Penetral Bau Ganja meninggalkan wangi segar teh putih yang dicampur dengan buah-buahan ringan dan amber halus.

“Dengan peningkatan penggunaan ganja di seluruh Amerika Syarikat, kami melihat keperluan untuk lebih banyak kawalan bau ganja di perniagaan dan rumah,” kata Pengarah Pemasaran Global ScentAir, Evin Ellis. “Bagi perniagaan seperti hotel dan komuniti perumahan pelbagai, adalah penting untuk mengurus bau yang mungkin mengganggu sesetengah orang. Di rumah, orang mahu menikmati bahan dewasa pilihan mereka tanpa menarik perhatian yang tidak diingini. Kami gembira dapat menawarkan teknologi pemecatan bau berpaten kami untuk menangani masalah ini dan membantu kedua-dua jenis pelanggan mempunyai ruang yang mereka rasa selesa.”

Untuk mengalami Penetral Bau Ganja di ruang anda, lawati ScentAir.com.

ScentAir: Dipercayai oleh Jenama, Disayangi oleh Keluarga

Mengenai ScentAir: ScentAir Technologies, LLC., syarikat milik persendirian yang ditubuhkan pada tahun 1994, menyediakan penyelesaian pemasaran bau sekitar kelas terbaik kepada banyak jenama paling dikenali di dunia. Sebagai pemimpin global dalam pemasaran bau, Syarikat ini mewujudkan kesan yang berkesan untuk perniagaan kecil dan enterprise global, meningkatkan pengalaman pelanggan mereka melalui kuasa bau. Berpusat di Charlotte, NC, Amerika Syarikat, dan pejabat korporat di United Kingdom, Perancis, Belanda, China, Hong Kong, Jepun dan Australia. 525+ pasukan global Syarikat melayani pelanggan di 119 negara melalui rantaian bekalan global dan operasi pembuatan yang komited di Amerika Utara, Eropah, dan Asia.

ScentAir komited kepada penciptaan strategi bau disesuaikan yang meningkatkan perasaan jenama pelanggan, kesetiaan pelanggan, dan jualan. Untuk ketahui lebih lanjut, layari ScentAir.com.

SUMBER ScentAir