LAS VEGAS, 8 Sept. 2023 – OPESS, pemacu inovasi teknologi penyimpanan tenaga perindustrian dan komersial, akan menghadiri RE+ 2023 di Las Vegas, Amerika Syarikat dari 12 hingga 14 September. Di pameran solar ini, OPESS akan mempamerkan penyelesaian penyimpanan tenaga perindustrian, komersial, dan kediaman terkini kepada pengamal tenaga baharu di seluruh dunia.

Dengan mengambil adaptasi senario, keselamatan, dan kestabilan sebagai teras, OPESS menyediakan pelanggan dengan penyelesaian penyimpanan tenaga pintar, mampu bayar, dan stabil dengan penghantaran cepat dan perkhidmatan tambah nilai, membantu perusahaan kecil dan sederhana global mempercepat transformasi tenaga sambil meningkatkan produktiviti dan mengurangkan kos.

RE+, dibangunkan oleh organisasi tenaga solar terkemuka, Perikatan Kuasa Elektrik Pintar (SEPA) dan Persatuan Industri Tenaga Solar (SEIA), adalah pameran yang menggabungkan tiga pameran utama: SPI (Solar Power International), ESI (Energy Storage International) dan Minggu Tenaga Pintar. Pameran ini adalah pameran profesional dan pameran perdagangan terbesar untuk industri tenaga solar dan penyimpanan tenaga bukan sahaja di Amerika Utara, tetapi di seluruh dunia.

Sepanjang acara tiga hari itu, OPESS akan mempamerkan tiga produk penyimpanan tenaga perindustrian, komersial, dan kediaman: Ocube, sistem penyimpanan tenaga satu henti untuk industri dan perdagangan, Obox, sistem penyimpanan tenaga kediaman dan Obank, sistem penyimpanan tenaga berskala besar, di Booth No. 20024 di tingkat satu Pusat Konvensyen Sands Expo, Las Vegas. OPESS bertujuan untuk memanfaatkan peluang ini di RE+ untuk bertemu rakan sejawat industri dan rakan kongsi potensial, memperluaskan rangkaian perniagaan, dan menggalakkan pertukaran perniagaan serta mencari kerjasama yang mendalam.

Sistem penyimpanan tenaga satu henti Ocube untuk industri dan perdagangan

Direka untuk senario penyimpanan tenaga perindustrian dan komersial, Ocube mempunyai keupayaan perlindungan IP65+ yang memastikan keselamatan penyimpanan tenaga, dan boleh digunakan dalam pelbagai senario perindustrian dan komersial kerana menggabungkan modul berfungsi pelbagai. Di samping itu, produk Ocube dilengkapi dengan Sistem Pengurusan Tenaga (EMS) hak milik OPESS, yang mengurus dan menghantar tenaga dengan lebih cekap dan tepat.

Sistem penyimpanan tenaga isi rumah Obox

Boleh dikendalikan secara jauh pada aplikasi peranti mudah alih, Obox memastikan bekalan kuasa yang stabil, cekap dan tidak terputus untuk pengguna kediaman dan luar. Ia dilengkapi dengan teknologi kawalan dual BEMS (BMS+EMS) dan boleh memberi respons dalam milisaat kepada permintaan penjanaan dan pemindahan kuasa, dengan mudah memenuhi keperluan elektrik rumah yang mendesak. Di samping itu, Obox boleh dipasang dengan mudah dengan prosedur yang disederhanakan dan praset beberapa model produk untuk memenuhi keperluan pengguna dalam senario yang berbeza.

Sistem penyimpanan tenaga berskala besar Obank

Obank menggunakan reka bentuk ketumpatan tenaga tinggi dan sistem pengurusan simulasi haba maju dan sesuai untuk senario aplikasi perindustrian dan komersial yang pelbagai. Ia dapat membuat pengurusan dan penjadualan tenaga lebih cekap dan mudah.

Para pengunjung dialu-alukan untuk melawat kami di Booth No. 20024 di tingkat satu Pusat Konvensyen Sands Expo.

Mengenai OPESS

Sebagai platform pembangunan dan pembuatan produk penyimpanan tenaga perindustrian dan komersial Kumpulan Tenaga Unisun, OPESS menggunakan sistem penyimpanan tenaga yang sangat boleh suai dan selamat serta teknologi pengurusan tenaga maju untuk menyediakan produk dan perkhidmatan tenaga yang boleh dipercayai dan cekap kepada pelanggan perindustrian, komersial dan kediaman. Kami juga menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan kitaran penuh yang meliputi analisis tenaga digital, reka bentuk penyelesaian piawai, integrasi sistem pintar, pemasangan produk piawai dan operasi serta penyelenggaraan.

Untuk maklumat lanjut: www.opess.de

SUMBER OPESS