DUBAI, EAU, 6 September 2023 — OKX, sebuah syarikat teknologi Web3 dan pertukaran kripto terkemuka global, telah membuka penyertaan untuk pertandingan perdagangan terbesar yang pernah ada sebagai sebahagian daripada kempen jenama Trade Like a Pro, menawarkan hadiah sebanyak lebih daripada 2 juta USDT dan hadiah tambahan, termasuk Tesla Model 3. Bermula pada 20 September, pertandingan ini terbuka kepada pengguna OKX yang memperdagangkan kontrak berkekalan USDT.

Dibina untuk menggalakkan kerjasama dan komuniti, Pertandingan Perdagangan Trade Like a Pro akan berasaskan pasukan. Ahli gabungan OKX yang telah melengkapkan KYC layak memohon menjadi ketua pasukan, manakala pengguna dengan aset 100 USDT layak menyertai sebagai ahli pasukan. 200 peserta pertama yang layak yang mendaftar sebagai ahli pasukan akan menerima baucar kontrak 10 USDT.

Pendaftaran ahli pasukan untuk pertandingan Trade Like a Pro dibuka dari 8 September hingga 3 Oktober, manakala pendaftaran ketua pasukan dibuka sehingga 20 September. Pertandingan perdagangan akan berlangsung dari 20 September hingga 3 Oktober. Maklumat lanjut mengenai cara menyertai boleh didapati di sini.

Setelah pertandingan melebihi 25,000 peserta yang layak, hadiah termasuk Apple Watch S8s, Airpods Pros, iPhone 15 Pros dan kereta Tesla, akan dibuka.

Selepas pertandingan berakhir, hadiah sehingga 1.5 juta USDT akan dibahagikan di antara 20 pasukan dengan peratusan keuntungan dan kerugian (PnL%) terbaik. Tambahan 500,000 USDT juga akan dianugerahkan kepada 15 pedagang individu terbaik mengikut PnL% dalam kalangan semua pertandingan. Ketua pasukan dengan bilangan ahli pasukan tertinggi akan dianugerahkan sehingga 16,000 USDT sebagai ketua pasukan paling popular dalam pertandingan.

Ketua Pemasaran Global OKX Haider Rafique berkata: “Pertandingan perdagangan ini merupakan langkah seterusnya yang dirancang untuk kempen ‘Trade Like a Pro’ terkini kami. Dalam kempen itu, kami mempunyai beberapa pedagang kripto global yang memaparkan cara mereka menggunakan OKX untuk mengakses pasaran kripto. Matlamat kami pada akhirnya adalah untuk mendapatkan pedagang terbaik di platform kami. Pertandingan ini mengumpulkan bakat terbaik dalam gelanggang perdagangan OKX. Sekarang mari kita lihat siapa yang naik pangkat!”

Kempen jenama global ‘Trade Like a Pro‘ OKX menonjolkan kisah individu pengguna yang pelbagai dan memberi inspirasi serta ciri dan produk OKX kegemaran mereka. Dilancarkan pada 14 Ogos, kempen ini menampilkan pengguna sebenar yang berkongsi kisah mereka dalam video 45 dan 15 saat, menunjukkan bagaimana orang dari pelbagai latar belakang menggunakan platform OKX untuk mencapai matlamat kewangan mereka.

Terma dan Syarat terpakai dan boleh didapati di sini.

Mengenai OKX

OKX adalah pertukaran kripto dan syarikat Web3 inovatif terkemuka global. Dipercayai oleh lebih daripada 50 juta pengguna global, OKX dikenali sebagai aplikasi perdagangan kripto paling pantas dan paling boleh dipercayai untuk pedagang di mana-mana.

Sebagai rakan kongsi utama kelab Liga Perdana Inggeris juara Manchester City FC, McLaren Formula 1, Olimpian Scotty James, dan pemandu F1 Daniel Ricciardo, OKX bertujuan untuk meningkatkan pengalaman peminat dengan peluang penglibatan baharu. OKX juga rakan kongsi utama Tribeca Festival sebagai sebahagian daripada inisiatif untuk membawa lebih banyak pencipta ke dalam web3.

OKX Wallet adalah tawaran terkini platform untuk orang yang ingin menerokai dunia NFT dan metaverse sambil memperdagangkan token GameFi dan DeFi. OKX komited kepada ketelusan dan keselamatan dan menerbitkan Bukti Rizabnya setiap bulan.

Untuk ketahui lebih lanjut mengenai OKX, muat turun aplikasi kami atau layari: okx.com

Penafian

Pengumuman ini disediakan hanya untuk tujuan maklumat. Ia tidak bertujuan untuk memberi nasihat pelaburan, cukai, atau undang-undang, dan tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk membeli, menjual, memegang atau menawarkan apa-apa perkhidmatan yang berkaitan dengan aset digital. Aset digital, termasuk stablecoin, melibatkan risiko tinggi, boleh berubah-ubah dengan ketara, dan boleh menjadi tidak bernilai. Anda perlu mempertimbangkan dengan teliti sama ada perdagangan atau pegangan aset digital sesuai dengan keadaan kewangan dan toleransi risiko anda. OKX tidak memberi nasihat pelaburan atau aset. Anda bertanggungjawab sepenuhnya atas keputusan pelaburan anda, dan OKX tidak bertanggungjawab atas sebarang kerugian yang berpotensi. Prestasi lampau bukan petunjuk prestasi masa depan. Sila rujuk profesional undang-undang/cukai/pelaburan anda untuk soalan mengenai keadaan khusus anda. Tidak semua produk dan promosi tersedia di semua rantau termasuk A.S., U.K., Crimea, Cuba, Donetsk, Iran, Luhansk, Korea Utara, Syria Malta, Australia, Bangladesh, Bolivia, Bahamas, Kanada, Malaysia, Hong Kong, Perancis, dan Singapura. Untuk butiran lanjut, sila rujuk Terma Penggunaan dan Pendedahan Risiko & Pematuhan OKX.

Logo – https://www.klweek.com/wp-content/uploads/2023/09/bfef4caf-okx_logo_logo.jpg