• Nikmati musim luruh dengan diskaun eksklusif ke atas produk EcoFlow terpilih dari 15 September hingga 15 Oktober
  • Ciri-ciri termasuk DELTA Max 1600, RIVER 2 Max, WAVE 2, dan RIVER 2 Pro & Panel Solar 220W
  • Terokai penyelesaian mampan yang memberi kuasa kepada pengembaraan anda dan meningkatkan kehidupan seharian

LONDON, 15 Sept. 2023 — Apabila musim luruh semakin hampir, EcoFlow, penyedia terkemuka penyelesaian tenaga dan gaya hidup mesra alam, akan melancarkan acara jualan bermusim mereka. Berlangsung dari 15 September hingga 15 Oktober, acara ini akan menawarkan diskaun berharga kepada individu yang mencari penyelesaian tenaga mampan untuk pengembaraan luar dan kehidupan seharian mereka.

Promosi Musim Luruh EcoFlow termasuk beberapa stesen kuasa mudah alih dan penyaman udara

Semasa jualan, pelanggan boleh menikmati pelbagai peranti mudah alih EcoFlow pada harga yang berkurangan. Dari penjana solar hingga peti sejuk dan penyaman udara mudah alih, terdapat pelbagai pilihan penyelesaian tenaga untuk dipilih. Semua diskaun ini akan tersedia melalui laman web EcoFlow, dan Kedai EcoFlow di Amazon.

Sorotan utama penjimatan musim luruh termasuk:

  • DELTA Max 1600: Diskaun 21% (£300) dikenakan kepada stesen kuasa DELTA Max 1600, direka untuk sandaran kuasa rumah. Dengan output AC 2400W yang besar, ia boleh menghidupkan 99% peralatan rumah, termasuk cerek elektrik, penyaman udara, pemanas ruang, seterika wap, dan pengering pakaian elektrik. Ia juga mempunyai keupayaan pengecasan yang mengagumkan dari 0-80% dalam 65 minit, menjadikannya sumber tenaga sandaran yang boleh diharap.
  • RIVER 2 Max: Pengurangan sehingga 18% (£100) dikenakan kepada stesen kuasa mudah alih RIVER 2 Max. Ringan dan mudah alih, ia rakan sejati untuk para pengembara dan pencinta alam semula jadi. Ia juga terbukti berguna di rumah, dengan keupayaannya untuk menghidupkan pembersih vakum atau pembuat sandwic apabila dinaik taraf ke mod X-Boost, yang menguatkan outputnya kepada 1000W.
  • WAVE 2: Nikmati sehingga 19% (£200) diskaun ke atas penyaman udara mudah alih WAVE 2 dan bundelnya. Dengan keupayaan penyejukan dan pemanasan yang cepat, WAVE 2 meningkatkan keselesaan sewaktu aktiviti luar dan di rumah, memberi kuasa untuk mengubah kawasan 30 kaki persegi dalam masa 5 minit sahaja.
  • RIVER 2 Pro & Panel Solar 220W: Penjimatan sehingga 13% (£150) tersedia pada bundel RIVER 2 Pro & Panel Solar 220W. Dengan kapasiti asas 768Wh, RIVER 2 Pro boleh dicas sepenuhnya dalam kira-kira 70 minit dan hanya menimbang 7.8 kg. Dengan reka bentuk mudah alih yang padat, mengambil kuasa mesra alam tanpa wayar tidak pernah semudah ini.

Selain promosi, Minggu EcoCredits bermula dari 18 September hingga 25 September, di mana ahli EcoFlow akan menikmati lebih banyak manfaat dan bukan hanya diskaun, tetapi juga lebih banyak EcoCredits, hadiah percuma untuk membeli produk tertentu, dan penjimatan pada produk terpakai.

Joel Cibil Le Meudec, Pengurus Akaun Utama Eropah EcoFlow berkongsi: “Promosi musim luruh adalah cara kami untuk menjadikan penyelesaian tenaga mampan lebih mudah diperoleh. Ia adalah jemputan kepada semua orang untuk memanfaatkan sepenuhnya musim ini, sama ada mereka mencari pengembaraan luar grid atau meningkatkan persediaan rumah mereka. Fokus EcoFlow kekal untuk membentuk semula akses tenaga, dan kami teruja untuk memulakan musim baharu dengan jualan yang mencerminkan hal tersebut.”

Untuk butiran lanjut mengenai EcoFlow dan komitmennya terhadap penyelesaian tenaga mampan, layari laman web rasmi UK: uk.ecoflow.com

Mengenai EcoFlow

EcoFlow ialah syarikat penyelesaian tenaga mesra alam terkemuka dengan visi untuk memberi kuasa kepada dunia baharu. Sejak penubuhannya pada tahun 2017, EcoFlow bertujuan untuk menjadi rakan tenaga yang boleh dipercayai dan dipercayai oleh individu dan keluarga di seluruh dunia, menyediakan penyelesaian kuasa boleh diperbaharui yang mudah diakses di rumah, di luar, dan dalam ruang bergerak. Hari ini, dengan ibu pejabat operasi terletak di AS, Jerman, dan Jepun, EcoFlow telah memberi kuasa kepada lebih 2.5 juta pengguna di lebih 100 pasaran di seluruh dunia.

Foto – https://www.klweek.com/wp-content/uploads/2023/09/60b5ade8-ecoflow_s_autumn_promotion_includes_multiple_portable_power_stations_air_conditioners.jpg