55 2 Narwal Announces Expansion into the UK and Europe as Part of Its Ambitious Growth Strategy

CINCINNATI, 18 Sept. 2023 — Pembekal perkhidmatan dan penyelesaian IT terkemuka dari AS, Narwal, dengan sukacitanya mengumumkan perluasan strategik ke pasaran UK dan Eropah. Dengan kehadiran yang kukuh di AS dan pusat pembangunan luar pesisir yang kukuh di India, langkah ini menandakan rancangan syarikat yang ambisius untuk meningkatkan saiznya sepuluh kali ganda dalam tempoh empat tahun akan datang.


Narwal Announces Expansion into the UK and Europe as Part of Its Ambitious Growth Strategy

Pelaburan terkini di UK selaras dengan visi pertumbuhan global Narwal dan komitmen kepada pelanggan. Perluasan ini bukan sahaja menekankan dedikasi syarikat untuk memberi perkhidmatan kepada pelanggan sedia ada di UK tetapi juga bertujuan untuk memperkukuhkan perkongsian dan kerjasama ke tahap yang belum pernah terjadi sebelum ini.

Selain memberi khidmat kepada pelanggan sedia ada, Narwal juga melebarkan jaringannya untuk menarik pelanggan baru di UK dan Eropah, sekali gus memperluas jejak globalnya. Syarikat meyakini bahawa pemahaman dan kepakaran tempatan adalah kunci kepada usaha ini. Oleh itu, Narwal komited untuk melabur dalam tenaga kerja tempatan. Syarikat sedang mencari profesional tempatan kelas atas untuk memperkukuh fungsi jualan, pembangunan perniagaan, dan teknologi, dengan memberi keutamaan kepada bidang-bidang ini terlebih dahulu.

Ketua Pegawai Eksekutif Narwal, Raj Kanuparthi, berkata, “Perluasan kami ke pasaran UK dan Eropah merupakan satu batu loncatan penting dalam perjalanan kami. Kehadiran kami di rantau ini bukan sahaja menandakan komitmen kami kepada pelanggan sedia ada, tetapi juga menekankan visi kami untuk menjadi rakan IT global yang sebenar. Kami teruja dapat lebih dekat dengan pelanggan kami dan mengangkat hubungan kami ke tahap seterusnya. Fokus kami kekal pada penyampaian penyelesaian teknologi terkini, memacu inovasi, menyediakan bakat tempatan kelas atas, dan menjuarai kejayaan pelanggan kami dalam lanskap digital.”

Brano Tomic, Rakan Pelanggan Global, menyatakan pandangannya dengan berkata, “Dengan pangkalan pelanggan kami berkembang pesat di UK dan Eropah, kami teruja dengan perluasan Operasi UK ini. Keputusan strategik ini akan membolehkan kami memenuhi permintaan pelanggan dan rakan strategik yang semakin meningkat dengan lebih berkesan, sekaligus menyampaikan tahap perkhidmatan luar biasa yang pelanggan kami harapkan daripada Narwal.”

Mengulas mengenai kejadian ini, Amit Sahoo, Naib Presiden dan Ketua Sumber Manusia Global, menyatakan, “Nilai dan visi yang menjadi asas kejayaan Narwal selama lebih lima tahun kini akan memberdayakan pelanggan di UK dan Eropah untuk meningkatkan perniagaan mereka ke ketinggian yang belum pernah terjadi sebelum ini. Syarikat sedang giat merekrut untuk jawatan di UK dengan matlamat memperkukuh keupayaan jualan dan perkhidmatan tempatan serta serantau.”

Mengenai Narwal

Pertumbuhan eksponen Narwal tiada batas kerana ia secara strategik memperluas jangkauannya melalui Model Penyampaian Global, dengan menubuhkan beberapa lokasi di seluruh Amerika Utara, United Kingdom, dan pusat pembangunan luar pesisir di India. Sejak penubuhannya, Narwal secara konsisten melampaui jangkaan, mencapai kadar pertumbuhan tiga angka yang luar biasa setiap tahun, dan tiada tanda perlahanan. Prestasi cemerlang ini telah mendapat pengiktirafan yang sewajarnya, dengan Narwal dengan bangganya meraih pelbagai anugerah industri dan serantau, termasuk gelaran berprestij Inc. 5000, Syarikat Perkhidmatan IT Terbaik, Syarikat Teknologi Data Terbaik, Budaya Teratas Dikelaskan di Midwest, dan Rakan Niaga Tahunan dengan Tricentis. Komitmen Narwal terhadap kecemerlangan dan inovasi kekal tidak berbelah bagi kerana ia menetapkan standard baharu dan meneruskan perjalanan luar biasanya menuju masa depan yang dipenuhi kejayaan yang belum pernah terjadi sebelum ini.

Alamat

NARWAL UK LIMITED
Hygeia Building
Rear Ground Floor
66-68 College Road
Harrow
Middlesex
United Kingdom
HA1 1BE

Hubungi Media

Trilok Dandu
Narwal Inc
trilok@narwalinc.com

Foto: https://www.klweek.com/wp-content/uploads/2023/09/d95bbd5c-narwal_uk_europe_expansion.jpg