WASHINGTON, 2 September 2023 – Puzzles & Survival, permainan strategi zombie bertemakan padanan-3 mudah alih yang popular diterbitkan oleh 37 Games, mengumumkan pelancaran rasmi kemas kini baharu, Puzzles & Survival x Kung Fu.

Puzzles & Survival x Kung Fu
Puzzles & Survival x Kung Fu

Dalam versi Puzzles and Survival ini, usaha telah dibuat untuk mengintegrasikan unsur-unsur autentik budaya Kung Fu ke dalam permainan, memberi pemain pemahaman dan penghargaan sejati terhadap amalan budaya kuno ini. Pasukan di 37 Games bekerjasama dengan Shi Yanbo, seorang sami pejuang Shaolin generasi ke-34, untuk mencipta video promosi baharu, menggunakan teknologi penangkapan gerak terkini untuk memastikan watak-watak di skrin bergerak dengan anggun dan lincah.

https://youtu.be/F5L-H8zhPH4
Treler promosi kemas kini Kung Fu sudah tiba

Sami pejuang biasanya tidak meninggalkan biara mereka, tetapi pada masa kesusahan yang besar, mereka akan turun dari gunung tanpa ragu-ragu untuk membantu mereka yang menghadapi kesulitan. Selepas wabak virus zombie, dunia jatuh ke dalam kekacauan, dan biara terpencil ini juga tidak terkecuali daripada kesannya. Jadi, sami muda Wuxin memutuskan untuk meninggalkan biaranya untuk membantu orang lain. Walau bagaimanapun, perjalanan akan panjang, dan bahayanya banyak.

https://youtu.be/NL2COD98nsw
Kuasai Kung Fu, Kalahkan Yang Tidak Mati!

Terdapat banyak acara bertemakan Kung Fu yang direka khusus untuk kemas kini ini, termasuk keupayaan untuk bertemu dan merekrut wira baharu, sami pejuang Wuxin! Walaupun masih muda, dia telah berlatih seni mempertahankan diri selama bertahun-tahun. Dia unggul terutama dalam teknik tongkat dan memegang senjata hebat, Tongkat Pendekar Agung. Kekuatannya tidak boleh diremehkan! Jemput dia menyertai pasukan tempur anda dan bersama-sama, kalahkan Zombie Pendekar Agung!

Fight Alongside Wuxin, the Warrior Monk
Fight Alongside Wuxin, the Warrior Monk

Kung Fu, bukan sahaja tentang mewarisi kemahiran fizikal tetapi juga tentang menguasai falsafah Kung Fu. Berkat dedikasi generasi berturut-turut, orang di seluruh dunia boleh belajar tentang budaya Kung Fu dan memahami sifat sebenarnya.

Dan berkat 37 Games, pemain boleh mengikuti jejak sami pejuang Wuxin ketika mereka menguasai seni Kung Fu dalam Puzzles and Survival!

Muat turun kemas kini baharu hari ini!
Pautan Muat Turun: https://pse.is/kungfuus
Laman Komuniti Rasmi: https://www.facebook.com/PnS.37Games