33 4 Monday's transit rides with PRESTO are on us! Tims Credit Card holders get up to $10 back every Monday for a limited time when they tap to pay for any PRESTO fare, including on the TTC, GO Transit and UP Express
  • Bermula 25 Sept dan sehingga 6 Nov, pemegang Kad Kredit Tims® boleh mendapat sehingga $10 pulangan pada tambang transit setiap Isnin apabila mereka menggunakan Kad Kredit Tims mereka, dikuasakan oleh Neo FinancialTM, untuk mengetik pada peranti PRESTO untuk menaiki transit. Tawaran ini tersedia untuk perjalanan di sistem transit penyertaan yang menerima pembayaran tanpa sentuh PRESTO, termasuk TTC, GO Transit, UP Express, Brampton Transit, Burlington Transit, Durham Transit, Hamilton Street Railway, MiWay, Oakville Transit, atau York Region Transit*.
  • Lagipun, pemegang Kad Kredit Tims memperolehi 5 Mata Ganjaran Tims bagi setiap dolar yang dibelanjakan pada pembelian transit mereka. Mata boleh ditukar dengan kopi, minuman dan makanan percuma di restoran Tim Hortons sebagai cara untuk membantu mengisi perjalanan mereka!

TORONTO, 19 Sept 2023 /CNW/ – Bermula 25 Sept dan sehingga 6 Nov, pemegang Kad Kredit Tims boleh mendapat sehingga $10 pulangan pada tambang transit setiap Isnin apabila mereka menggunakan kad mereka untuk mengetik ke sistem transit yang menerima pembayaran tanpa sentuh Metrolinx PRESTO.

Tim Hortons Advertising and Promo Fund Canada Inc Monday s tr Monday's transit rides with PRESTO are on us! Tims Credit Card holders get up to $10 back every Monday for a limited time when they tap to pay for any PRESTO fare, including on the TTC, GO Transit and UP Express

“Kami sangat teruja dapat bekerjasama dengan Metrolinx dan beberapa sistem pengangkutan awam terbesar di Ontario untuk memberi pemegang Kad Kredit Tims peluang untuk menjimatkan wang pada tambang transit mereka setiap Isnin untuk jangka masa yang terhad,” kata Markus Sturm, Naib Presiden Kanan Perkhidmatan Kewangan dan Digital di Tim Hortons.

“Keupayaan untuk menjimatkan sehingga $10 pada kos transit anda pada hari Isnin dengan Kad Kredit Tims anda adalah cara yang sangat baik untuk memulakan minggu anda. Anda boleh memohon Kad Kredit Tims hari ini melalui aplikasi Tim Hortons dan sebaik sahaja diluluskan, segera tambahkan kad anda ke Apple Pay atau Google Pay dan bersedia untuk mendapatkan sehingga $10 diskaun pada tambang transit anda pada perjalanan Isnin anda dengan tawaran ini!”

Pemegang kad juga boleh memperolehi 5 Mata Ganjaran Tims bagi setiap dolar yang dibelanjakan pada pembelian transit mereka. Mata boleh ditukar dengan kopi, minuman dan makanan percuma di restoran Tim Hortons sebagai cara untuk membantu mengisi perjalanan Isnin mereka!

Permohonan Kad Kredit Tims adalah cepat dan mudah – cukup ketik ikon Tims® Financial dalam aplikasi Tims untuk memohon. Untuk terma dan butiran penuh, lawati timsfinancial.ca/metrolinx.

*Kredit sehingga $10 harus diposkan ke penyata Kad Kredit Tims dalam masa 30 hari.

Kad Kredit Mastercard® Tims®, dikuasakan oleh Neo FinancialTM, dikeluarkan oleh ATB Financial menurut lesen oleh Mastercard International Incorporated.

Mastercard® dan reka bentuk bulatan adalah tanda dagangan berdaftar Mastercard International Inc.

Terma, syarat dan sekatan terpakai. Lawati aplikasi Tims atau www.timsfinancial.ca/metrolinx untuk butiran lengkap.

TENTANG TIM HORTONS

Pada tahun 1964, restoran Tim Hortons® pertama di Hamilton, Ontario membuka pintunya dan rakyat Kanada telah memesan kopi Campuran Asli Tim Hortons yang ikonik, kopi Double-DoubleTM, Donut dan Timbits® sejak itu. Dalam 55 tahun yang lalu, Tim Hortons telah menawan hati dan lidah orang Kanada dan menjadi sinonim dengan menghidangkan kopi kegemaran Kanada. Tim Hortons adalah rangkaian restoran terbesar di Kanada yang beroperasi dalam industri perkhidmatan pantas dengan hampir 4,000 restoran di seluruh negara. Lebih daripada kedai kopi dan bakery, Tim Hortons adalah sebahagian daripada fabrik Kanada dan tetamu boleh menikmati minuman panas dan sejuk khas – termasuk latte, cappuccino dan espresso, teh dan Iced Capps® terkenal kami – di samping sarapan, sandwich, bungkus, sup dan banyak lagi yang lazat. Tim Hortons mempunyai lebih daripada 5,400 restoran di Kanada, Amerika Syarikat dan di seluruh dunia. Untuk maklumat lanjut mengenai Tim Hortons, sila layari TimHortons.ca.

SUMBER Tim Hortons