IRVINE, Calif., 14 Sept. 2023 — Golden State Foods (GSF), salah satu pembekal terbesar yang pelbagai untuk perkhidmatan makanan dan runcit industri, memberi makan satu bilion orang setiap hari! Beribu pejabat di Irvine, California, syarikat multinasional ini berlandaskan nilai dengan prestasi terbukti dalam kualiti unggul, inovasi, dan perkhidmatan pelanggan. Ditubuhkan pada 1947, GSF dan keluarga syarikatnya kini melayani 200+ jenama terkemuka (125,000+ restoran/kedai di lebih 50 negara) dari 50 lokasi di lima benua. Perniagaan terasnya termasuk: pembuatan produk cecair, protein, produk, tenusu/aseptik, dan menyediakan perkhidmatan pengagihan kustom. Syarikat itu mengambil kira-kira 6,000 rakan kongsi dan dikendalikan serta dimiliki oleh pengurusan. Golden State Foods juga mengendalikan organisasi bukan keuntungan kebangsaan, Yayasan GSF.


Cameron Smith, Timbalan Penasihat Undang-undang

“Cameron adalah seorang profesional yang berjaya dengan nilai dan etika yang kukuh,” kata John Page, naib presiden eksekutif dan ketua pegawai pentadbiran GSF. “Dia akan sangat meningkatkan fokus dan komitmen GSF kepada semua aspek pematuhan melalui pengawasan dan sokongan. Cameron juga akan membantu memajukan organisasi dalam hal-hal peraturan dan yang muncul dalam hubungan dan hal kerajaan sebagai sebahagian daripada peranannya di syarikat itu.”

Sebelum menyertai GSF, Cameron berkhidmat sebagai penasihat undang-undang pembantu untuk Western Digital Corp. (Irvine, California) dan memberi nasihat serta kaunseling tentang isu-isu peraturan utama, sambil mengarahkan siasatan undang-undang dan pematuhan secara global, menyemak perjanjian dengan vendor dan pengedar, dan memberikan kemas kini eksekutif. Sebelum ini, beliau memberi tumpuan kepada kaunseling peraturan, ketekunan transaksi, litigasi, dan penyiasatan sebagai peguam dalam Jabatan Litigasi untuk kumpulan amalan Perkhidmatan Kewangan dan Penjagaan Kesihatan dengan firma undang-undang antarabangsa O’Melveny & Myers LLP (Newport Beach, California). Cameron juga menghabiskan setahun sebagai kerani undang-undang untuk seorang hakim Mahkamah Daerah A.S., Daerah Tengah California (Santa Ana, California).

Cameron lulus cum laude dengan ijazah Doktor Undang-Undang dari University of Michigan Law School (Ann Arbor, Michigan) dan memperoleh Sarjana Muda Sains dalam Sains Politik, juga lulus cum laude, dari Brigham Young University (Provo, Utah). Cameron menjalani latihan industri untuk seorang senator A.S. di Washington, D.C. semasa kolej dan untuk seorang hakim Mahkamah Agung Michigan di Detroit semasa sekolah undang-undang.

Mengenai Golden State Foods
Golden State Foods (GSF), salah satu pembekal yang pelbagai terbesar untuk industri perkhidmatan makanan dan runcit, memberi makan satu bilion orang setiap hari! Beribu pejabat di Irvine, California, syarikat multinasional ini berlandaskan nilai dengan prestasi terbukti dalam kualiti unggul, inovasi, dan perkhidmatan pelanggan. Ditubuhkan pada 1947, GSF dan syarikat keluarganya kini melayani 200+ jenama terkemuka (125,000+ restoran/kedai di lebih 50 negara) dari 50 lokasi di lima benua. Perniagaan terasnya termasuk: pembuatan produk cecair, protein, produk, tenusu/aseptik, dan menyediakan perkhidmatan pengagihan kustom. Syarikat itu mengambil kira-kira 6,000 rakan kongsi dan dikendalikan serta dimiliki oleh pengurusan. Golden State Foods juga mengendalikan organisasi bukan keuntungan kebangsaan, Yayasan GSF.

Kontak Media:
Emma LaPalermo, Porter Novelli
emma.lapalermo@porternovelli.com
(630) 818-7620


Golden State Foods (PRNewsfoto/Golden State Foods)

SUMBER Golden State Foods