TORONTO, 6 Sept. 2023 /CNW/ – Dalam perkongsian strategik, Ghost Drops, Jenaama Kanabis Paling Terkenal Kanada, telah bergabung dengan pengecer kanabis terbesar Ontario, Tokyo Smoke. Kerjasama ini akan membolehkan produk kanabis terkenal Ghost Drops mencapai audiens pengguna yang lebih luas di seluruh Ontario.

Dua puluh kedai Tokyo Smoke yang dipilih secara strategik di seluruh wilayah ini akan menampilkan pemasangan bertanda Ghost Drops yang direka untuk memberi pengguna kanabis pengalaman imersif yang unik. Pelanggan Tokyo Smoke boleh menjangkakan untuk menemui kultivar kegemaran Ghost Drops seperti First Class Funk dan Z-Splitter tetapi juga boleh menjangkakan pelbagai genetik baru yang menarik termasuk Pavé S1, Korean BBQ dan Sherbanger 22. Melengkapkan koleksi ini akan menjadi pelbagai barangan dan aksesori bertanda Ghost Drops, yang akan menambah keseluruhan pengalaman membeli-belah. Ini akan menjadi kali pertama barangan, pakaian dan aksesori ikonik “Ghost Gear” jenama ditawarkan kepada pengguna di luar platform web jenama.
Sejak pelancaran kelab Mel Pos Ahli Sahaja yang revolusioner, Ghost Drops telah mendapat reputasi untuk portfolio produknya yang pelbagai. Jenama ini menawarkan pelbagai genetik dan SKU inovatif, menggunakan “budaya jatuh” untuk memikat audiensnya dan menanam kesetiaan yang berkekalan. Model ini sebahagian besarnya berdasarkan susunan strain, perisa dan format yang sentiasa berubah untuk mengekalkan minat, keterlibatan dan kunjungan berulang pengguna.
Pada akhir tahun lalu, Ghost Drops melancarkan beberapa produk di platform Flow-Through Ontario Cannabis Store (OCS). Flow-Through OCS memberi Ghost Drops keupayaan untuk mewujudkan “SKU Putaran”, membolehkan jenama menawarkan strain baru setiap minggu dan mendapatkan produk yang lebih segar ke tangan pengecer dan pengguna.
“Pengguna kami sangat terlibat” jelas Gene Bernaudo, Ketua Pegawai Eksekutif Ghost Drops. “Kami mendapat maklum balas positif mengenai penawaran produk yang luas dari platform Mel Pos Ahli Sahaja kami dan genetik pelbagai yang kami keluarkan setiap minggu menggunakan senarai putaran di OCS Flow-Through. Budaya jatuh adalah nyata dalam kanabis, dan kami telah menguasainya dari perspektif dalam talian. Perkongsian kami dengan Tokyo Smoke akan membantu memperluaskan pengalaman Ghost Drops yang tidak tertandingi ini di seluruh rangkaian runcit yang mapan“.
Ghost drops komited untuk menyokong rakan runcitnya di seluruh wilayah dan negara. Untuk mengetahui jatuh terkini:

Langgan surat berita e-mel di https://ghostdrops.com/pages/retail-partners
Langgan kalendar jatuh di https://ghostdrops.com/pages/schedule
Ikuti akaun Instagram khusus runcit di www.instagram.com/gdinsiders

Pengguna Ghost Drops boleh:

Ketahui lebih lanjut tentang kelab Mel Pos Ahli Sahaja Ghost Drops dan daftar di https://ghostdrops.com/pages/members-only
Cari rakan runcit batu-bata dan mortar tempatan di https://ghostdrops.com/pages/where-to-buy
Langgan senarai mel Ghost Drops di https://ghostdrops.com/pages/subscribe

Mengenai Ghost Drops: Ghost Drops mendefinisikan semula kanabis di Kanada. Melalui perkongsian eksklusif dengan pembiak dan penanam pemenang anugerah, model Ghost Drops menghantar yang terbaik dalam kanabis premium. Ditubuhkan dalam pasaran pra-sah, Ghost Drops membina pengikut kultus yang setia dengan menetapkan standard kecemerlangan kanabis. Kini dalam pasaran sah, model perniagaan Ghost Drops menggabungkan produk kanabis berjenama dan platform Mel Pesanan Marijuana (MOM) untuk memberikan permainan paling unik yang pernah dilihat industri.
Mengenai Tokyo Smoke: Tokyo Smoke ialah pengecer kanabis pemenang anugerah pelbagai dan pemimpin pasaran dengan potensi pengembangan dan pertumbuhan merentas negara yang luar biasa memandangkan industri runcit kanabis terus mengkonsolidasi dan matang. OEG Retail Cannabis kini merupakan pemilik tunggal jenama dan tanda dagangan Tokyo Smoke. Ketahui lebih lanjut di tokyosmoke.com

SUMBER Ghost Drops