KCSA Memperkukuh Amalan Ganja dan Psikedelik Terkemuka dengan Veteran Industri
NEW YORK, 6 Sept. 2023 — KCSA Strategic Communications (“KCSA” atau “Firma”), sebuah firma komunikasi terpadu terkemuka, hari ini mengumumkan perluasan pasukan kepemimpinan kanan dalam amalan ganja dan psikedeliknya. Ellen Mellody telah bergabung dengan Firma sebagai wakil presiden kanan Pasukan Hubungan Awamnya dan Maria Brasco Wurmbach telah bergabung sebagai wakil presiden kanan Pasukan Media Sosialnya. Baik Puan Mellody dan Puan Brasco Wurmbach sebelum ini berkhidmat dalam peranan kepemimpinan kanan di MATTIO Communications (“MATTIO”).

Berita ini datang selepas pengumuman minggu lepas bahawa Jabatan Kesihatan dan Perkhidmatan Kemanusiaan (“HHS”) Amerika Syarikat telah mengesyorkan kepada Agensi Penguatkuasaan Dadah (“DEA”) supaya ganja diturunkan daripada Bahan Jadual I kepada Jadual III Akta Bahan Terkawal – kategori yang sama dengan Tylenol dengan kodein – menandakan yang pertama buat sebuah agensi persekutuan utama untuk mengeluarkan syor tentang bagaimana ganja dikelaskan.

“KCSA membawa bakat terkuat dan membina amalan perhubungan strategik, hubungan pelabur dan digital dan media sosial terbaik merentasi industri kewangan, penjagaan kesihatan, teknologi, ganja dan psikedelik. Pengalaman Ellen selama lebih dua dekad dalam strategi, komunikasi, dan hal ehwal awam telah membawanya ke dewan-dewan Rumah Putih, Fortune 50, kempen presiden, pejabat gabenor dan beberapa acara terbesar dunia. Kerjaya Maria merentasi industri yang pelbagai dan persekitaran berprofil tinggi dan bergerak pantas seperti ‘The Ellen DeGeneres Show,’ di mana beliau secara konsisten menunjukkan keupayaannya untuk menceritakan kisah melalui kempen media sosial yang memukau menggunakan strategi berasaskan data,” kata Pengarah Pengurusan dan Prinsipal KCSA Lewis Goldberg.

Encik Goldberg meneruskan, “Baru-baru ini, kedua-duanya Ellen dan Maria mewakili dan menasihati banyak syarikat terkemuka dan baru muncul dalam industri ganja dan psikedelik, termasuk AYR Wellness Inc., Jushi Holdings Inc., 4Front Ventures Corp., Pelorus Capital Group, Curaleaf, TerrAscend dan Palo Santo. Kami yakin bahawa Ellen dan Maria akan menjadi aset yang luar biasa kepada KCSA, dan pemahaman mendalam mereka tentang industri yang sangat dikawal selia dan kompleks dengan cepat akan menjadi aset yang luar biasa kepada para pelanggan ganja dan psikedelik kami.”

Sebelum menyertai KCSA, Puan Mellody berkhidmat sebagai naib presiden eksekutif di MATTIO. Beliau mengasaskan Powerplant Global Strategies, salah satu firma komunikasi strategik dan hubungan pelabur pertama yang memberi tumpuan kepada industri ganja, yang bergabung dengan MATTIO pada tahun 2020. Beliau memulakan kerjayanya dalam bidang politik, bekerja dalam Pentadbiran Clinton, di mana beliau bekerja rapat dengan White House Press Corps. Puan Mellody kemudian memegang peranan strategi dan komunikasi kanan dengan kempen presiden Gore 2000, Kerry 2004 dan Obama 2008 serta di Pejabat Gabenor New Jersey, Comcast-NBCUniversal dan General Electric.

Baru-baru ini, Puan Brasco Wurmbach adalah naib presiden Media Sosial di MATTIO. Sebelum itu, beliau bekerja di “The Ellen DeGeneres Show,” membangunkan kandungan digital yang mencapai lebih daripada 215 juta orang. Puan Brasco Wurmbach juga telah bekerja dengan individu berprofil tinggi yang lain, daripada CEO syarikat awam tersenarai hingga pelakon pemenang Anugerah Emmy seperti Jennifer Coolidge. Sepanjang kerjayanya, beliau telah membuktikan keupayaannya untuk mengetengahkan tren dan mewujudkan kandungan yang bersesuaian dengan khalayak utama serta mendorong strategi pertumbuhan untuk para pelanggan.

Mengenai KCSA Strategic Communications KCSA adalah agensi komunikasi terpadu sepenuhnya yang mengkhusus dalam perhubungan awam, komunikasi pemegang saham dan media sosial, dengan kepakaran dalam ganja, perkhidmatan kewangan dan profesional, teknologi, penjagaan kesihatan, sains psikedelik, media digital dan tenaga. Sejak 1969, firma ini telah menunjukkan pemikiran strategik dan pelaksanaan program yang mendorong keputusan untuk para pelanggannya dalam lanskap komunikasi dan digital yang sentiasa berubah. Para pelanggan firma ini adalah rujukan terbaiknya. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.kcsa.com.

Media Contact:Anne Donohoe Pengarah Pengurusan 732.620.0033 adonohoe@kcsa.com

SUMBER KCSA Strategic Communications