SAN FRANCISCO, 2 September 2023 —┬áDreame Technology, sebuah syarikat teknologi yang berkembang pesat dan pengeluar peralatan pembersihan rumah terkemuka, telah mendedahkan identiti jenama baharu mereka di IFA 2023. Logo baharu mewakili identiti jenama Dreame, iaitu untuk membina penyelesaian teknologi yang membantu berjuta-juta keluarga untuk mengejar impian mereka untuk memudahkan kehidupan.

Dreame Dedah Identiti Jenama Terbaharu di IFA 2023, Mencerminkan Pengalaman Pelanggan yang Diperkaya
Dreame Dedah Identiti Jenama Terbaharu di IFA 2023, Mencerminkan Pengalaman Pelanggan yang Diperkaya

Dipandu oleh visi dan misi untuk membayangkan semula pengalaman rumah, reka bentuk keseluruhan logo baharu memeluk kesederhanaan dan kekuatan, dengan “lengkungan senyum” yang paling menonjol menembusi huruf A. Dreame mempunyai wawasan bahawa matlamat utama pembangunan teknologi adalah untuk membawa kebahagiaan dan kebebasan kepada orang pada tahap fizikal atau spiritual. Dreame Technology berharap untuk mempromosikan kemajuan masyarakat dan peradaban manusia melalui teknologi.

Bersama dengan logo baharu adalah slogan baru yang menarik “Semua Impian dalam Satu Dreame“. Mesej kuat itu menandakan misi jenama untuk memudahkan kehidupan pelanggan mereka melalui penyelesaian teknologi, membolehkan mereka meluangkan lebih banyak masa dan tenaga untuk mengejar impian mereka, sambil sekaligus membantu mereka hidup dalam ruang rumah impian mereka.

Dreame Technology telah berjaya memecahkan halangan teknologi motor digital kelajuan tinggi, bergantung pada latar belakang R&D yang mendalam dan mematuhi prinsip “teknologi teras adalah akar segala-galanya”. Pada masa ini, motor digital kelajuan tinggi Dreame Technology telah mencapai tahap terkemuka dunia.

Dreame mengkhusus dalam mengaplikasikan teknologi motor kelajuan tinggi ke pelbagai aplikasi gaya hidup. Menghadapi pengguna massa, Dreame Technology menawarkan empat barisan produk, termasuk vakum robotik, vakum basah kering, vakum tanpa wayar, dan produk penjagaan diri. Dreame mengambil kira pelbagai senario yang berbeza di pelbagai rantau untuk memudahkan kehidupan berjuta-juta keluarga di seluruh dunia, meliputi lebih daripada 120 negara dan rantau seperti Amerika Syarikat, Jerman, Perancis, dan Korea Selatan.

Dreame Technology telah secara aktif meneroka bidang robotik dalam erti kata yang lebih luas. Dalam dua tahun kebelakangan ini, Dreame telah melancarkan anjing robot empat kaki bionik dan robot penghantaran makanan pintar. Kini dengan pelancaran pembersih kolam renang robotik, Dreame Technology semakin meningkatkan saiz perniagaannya dalam industri robotik bernilai trilion dolar dan secara beransur-ansur menjadi syarikat teknologi global dengan susun atur tiga dimensi pelbagai kategori.

Hao YU, pengasas dan CEO Dreame Technology, berkata: “Dreame Technology sedang meneroka ekologi robotik yang lebih luas, memberi tumpuan kepada aplikasi teknologi robotik ke pelbagai industri seperti keluarga, perniagaan, pertanian, penjagaan kesihatan, pengangkutan, dan lain-lain, dan secara beransur-ansur berevolusi ke arah ekologi robotik yang lebih luas supaya robot dapat berkhidmat kepada keluarga dan masyarakat lebih mendalam.”

Mengenai Dreame Technology

Ditubuhkan pada 2017, Dreame Technology ialah syarikat produk pengguna inovatif yang memberi tumpuan kepada peralatan pembersihan rumah pintar dengan visi untuk memberdayakan kehidupan melalui teknologi. Ikuti kami di Facebook, Instagram, dan Twitter. Untuk maklumat lanjut, sila layari https://global.dreametech.com/