DXtrade, platform perdagangan CFD siap pakai oleh Devexperts, dan Forest Park FX Tech telah mengumumkan pelancaran pertandingan perdagangan untuk menghibur kakitangan broker dan pedagang dari semua peringkat.
LONDON, 6 Sept. 2023 /CNW/ — DXtrade Devexperts, platform perdagangan untuk broker CFD, FX, dan crypto, dan FPFX Tech, syarikat teknologi yang melayani firma dagangan prop, menganjurkan pertandingan perdagangan global yang boleh dimasuki secara percuma – DXcontest. Terdapat dua kategori hadiah: sehingga 6 bulan lesen perisian percuma untuk broker dan perkakas Apple terkini untuk pedagang.

Pertandingan berlangsung dari 25 September hingga 25 Oktober dan memberi wakil broker dan pedagang di seluruh dunia peluang untuk menguji kemahiran mereka antara satu sama lain dan memenangi hadiah tanpa mendepositkan wang sebenar.

Hadiah termasuk produk Apple terkemuka seperti MacBook dan iPhone 14, baucar Amazon, dan pakej perisian broker bernilai lebih daripada $75,000. Terdapat 10 kategori berbeza yang diketahui dan rahsia, seperti Nabi Posisi dan Pembisik Pasaran, untuk meningkatkan peluang peserta untuk menang.

Cara memasuki pertandingan dagangan

Untuk mengambil bahagian dalam DXcontest, peserta perlu mengikuti contest.dx.trade dan mendaftar. Jika pengguna mewakili broker, mereka dikehendaki menggunakan alamat e-mel korporat mereka.

Setelah mendaftar, pedagang memutuskan bagaimana untuk melabur bajet maya mereka sebanyak $100,000.

Mereka boleh memilih portfolio saham, indeks, forex, kripto, emas, perak, dan komoditi lain. Tiada had pada bilangan aset yang boleh mereka pilih atau bilangan kali untuk menyusun semula portfolio mereka.

Peserta akan dapat menjejaki prestasi mereka dan bagaimana mereka berbanding dengan pesaing lain melalui papan kedudukan masa nyata.

Pemenang dalam 12 kategori berbeza akan diumumkan dua hari bekerja selepas pertandingan ditutup pada 25 Oktober 2023 pada 23:59.

Mengenai Devexperts

Devexperts ialah syarikat pembangunan perisian yang melayani pasaran modal sejak 2002. Syarikat ini mengkhusus dalam platform perdagangan pelbagai aset, enjin padanan, dan penyelesaian pertukaran. Pasukan Devexperts terdiri daripada 700 jurutera yang terletak di pejabat di AS, Jerman, Bulgaria, Singapura, Portugal, Turki, Georgia, dan Ireland. Lebih lanjut mengenai syarikat: https://devexperts.com/

Mengenai Forest Park

FPFX Tech membantu firma perdagangan dan broker tumbuh melalui penyelesaian teknologi. Dengan memanfaatkan kekuatan penyesuaian dan automasi, FPFX Tech memudahkan untuk menarik dan mengekalkan pedagang melalui proposisi nilai inovatif, antara muka pengguna disesuaikan, dan kepuasan dan maklum balas segera.

SUMBER Devexperts