TORONTO, 6 September 2023 /CNW/ — CapIntel, sebuah syarikat teknologi kewangan terkemuka yang memperbaiki analisis dana, penjanaan cadangan, dan kecekapan aliran kerja harian untuk pedagang borong perkhidmatan kewangan dan penasihat pelaburan, hari ini mengumumkan pelancaran OMNI – platform pengurusan kekayaan holistik, sepenuhnya digital yang dilengkapi penasihat kewangan dengan alat untuk memberi nasihat komprehensif kepada para pelanggan dengan menawarkan pandangan 360 darjah tentang pelaburan mereka. Direka untuk memberi kuasa kepada penasihat kewangan dan meningkatkan hubungan pelanggan mereka, OMNI adalah pembina persembahan interaktif dan intuitif dengan protokol pematuhan dan perkongsian selamat terbina dalam yang menyederhanakan perbualan kewangan dan membolehkan pembuatan keputusan yang lebih baik untuk kedua-dua penasihat dan pelabur.

James Rockwood, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif CapIntel, berkata, “Dengan komitmen berterusan untuk memajukan teknologi dalam industri kewangan, OMNI menetapkan peringkat bagi anjakan transformasi dalam perbualan penasihat-pelanggan dan penasihat-pengurus aset. Dengan menyediakan penasihat dengan alat persembahan komprehensif dan interaktif, OMNI bertujuan untuk meningkatkan proposisi nilai penasihat dan mewujudkan pengalaman digital yang sempurna untuk para pelanggan.”

Platform CapIntel memberi tumpuan kepada persembahan kewangan moden, boleh diakses, boleh dipercayai, bermaklumat, dan disesuaikan yang membolehkan penasihat mempamerkan nilai hubungan dan nasihat manusia, sementara pelabur runcit memperoleh pemahaman yang lebih baik tentang matlamat kewangan mereka, dan bagaimana mencapainya.

“Apabila kami melancarkan OMNI, kami yakin ia akan meningkatkan hubungan penasihat-pelanggan dan mendorong hasil kewangan yang lebih baik untuk pengguna kami,” sambung Rockwood. “Pelancaran ini mewakili satu pencapaian penting dalam visi CapIntel untuk merevolusikan industri kewangan dan menyokong penasihat dalam perjalanan transformasi digital mereka. Dengan memberi tumpuan kepada memodenkan proses penasihat, OMNI menyediakan platform yang progresif teknologi, ringkas, dan interaktif yang menjembatani jurang antara penasihat dan para pelanggan mereka.”

Pelancaran OMNI akan menawarkan penasihat Amerika Utara peluang untuk mengalami sendiri kuasa dan potensi platform pelopor ini – terutama dengan ciri-ciri akan datang yang mengutamakan pendidikan pelanggan dan rujukan produk kewangan pelbagai saluran, membawa masuk Zaman Baru Pengurusan Kekayaan.

Mengenai CapIntel

CapIntel adalah syarikat fintech B2B, yang melayani institusi kewangan di seluruh Amerika Utara. Aplikasi web intuitifnya sedang memperbaiki pengalaman keseluruhan untuk profesional kekayaan dan pelabur juga. Misi syarikat adalah untuk meningkatkan kewangan peribadi dan sebahagian besar ini bermaksud mengembangkan kekayaan melalui pelaburan sambil mewujudkan perbualan bermakna antara penasihat dan pelanggan mereka. Platformnya membantu profesional kewangan menyampaikan maklumat telus, berasaskan data, dan diperibadikan kepada pelanggan mereka agar mereka dapat memahami dengan lebih baik pelaburan mereka dan merasa tenang mengetahui masa depan mereka terjamin. Dengan lebih 12,000 penasihat dan 800 pedagang borong di seluruh Amerika Utara dalam platform mereka, CapIntel sedang mentransformasikan pengalaman penasihat-pelanggan. Lihat www.capintel.com untuk maklumat lanjut.

HUBUNGIANNA SMITHanna.smith@capintel.com

SUMBER CapIntel