CHANGSHA, China, 6 September 2023 – Bit Brother Limited (the “Company,” “we” or “Bit Brother”) (NASDAQ: BTB), mengumumkan bahawa Syarikat akan menukar simbol sahamnya daripada “BTB” kepada “BETS”. Berkuat kuasa pada Jumaat, 8 September 2023, Saham Biasa Kelas A Syarikat akan didagangkan di Nasdaq di bawah simbol baharu “BETS”.

“Berdasarkan keperluan strategi dan pembangunan perniagaan masa depan Syarikat, kami akan secara rasmi menukar simbol saham,” CEO Syarikat, Xianlong (Jack) Wu memberi komen. “Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Syarikat telah secara aktif berusaha untuk mendiversifikasikan pembangunan perniagaannya dan telah membawa kami peluang pertumbuhan perniagaan baharu dalam banyak bidang. Perubahan simbol saham Syarikat kepada ‘BETS’ akan memberi kesan positif dalam membina pengaruh jenama jangka panjang Syarikat dan meningkatkan nilai jenama kami.”

Tiada tindakan yang diperlukan oleh pemegang saham sedia ada berkenaan dengan perubahan simbol saham. Saham Biasa Kelas A Syarikat akan terus disenaraikan di Nasdaq dan CUSIP akan kekal tidak berubah.

Mengenai Bit Brother Limited

Bit Brother Limited (dahulunya dikenali sebagai Urban Tea, Inc.) diperbadankan di Kepulauan Virgin British sebagai sebuah syarikat dengan liabiliti terhad pada 28 November 2011. Perniagaan kami pada masa ini terdiri daripada pengedaran dan runcit produk teh istimewa. Kami telah menjalankan penyelidikan dan perancangan teknologi blockchain dan perlombongan cryptocurrency kami sejak 2021. Untuk maklumat lanjut, sila layari: http://www.bitbrother.com/.

Kenyataan Prospektif

Kenyataan tertentu dalam siaran akhbar ini mungkin merupakan “kenyataan prospektif” dalam erti kata undang-undang sekuriti persekutuan, termasuk, tetapi tidak terhad kepada, jangkaan kami untuk prestasi kewangan masa depan, strategi perniagaan atau jangkaan untuk perniagaan kami. Kenyataan ini merupakan unjuran, ramalan dan kenyataan prospektif, dan bukan jaminan prestasi. Syarikat memberi amaran bahawa kenyataan prospektif tertakluk kepada banyak andaian, risiko dan ketidakpastian, yang berubah dari semasa ke semasa. Perkataan seperti “boleh,” “akan,” “harus,” “anggaran,” “merancang,” “ramal,” “berhasrat,” “menjangkakan,” “percaya,” “mensasarkan,” “melihat” atau ungkapan serupa mungkin mengenal pasti kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini berdasarkan maklumat yang tersedia pada tarikh siaran akhbar ini dan jangkaan, ramalan dan andaian pengurusan kami pada masa ini, dan melibatkan sejumlah penghakiman, risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan atau prestasi sebenar secara material berbeza daripada yang dinyatakan atau tersirat oleh kenyataan prospektif ini.

Risiko dan ketidakpastian ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, faktor risiko yang diterangkan oleh Bit Brother dalam penyataannya kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (“SEC”), yang boleh didapati di laman web SEC (http://www.sec.gov). Faktor risiko ini dan yang dikenal pasti di tempat lain dalam siaran akhbar ini, antara lain, boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada prestasi sejarah. Oleh itu, kenyataan prospektif tidak boleh diandalkan sebagai mewakili pandangan kami pada tarikh selepasnya, dan anda tidak boleh bergantung secara tidak wajar kepada kenyataan prospektif ini dalam memutuskan sama ada untuk melabur dalam sekuriti kami. Kami tidak mengambil apa-apa kewajipan untuk mengemas kini kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas tarikh mereka dibuat, sama ada disebabkan oleh maklumat baharu, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali sebagaimana yang dikehendaki di bawah undang-undang sekuriti yang berkenaan.

Hubungi: contactus@bitbrother.com, +86-0731-82290658

SUMBER Bit Brother Limited