Tokyo, Jepun, 19 Sept. 2023 – Earlyworks Co., Ltd. (Nasdaq: ELWS), sebuah syarikat Jepun yang mengendalikan teknologi blockchain persendirian proprietari Grid Ledger System (“GLS”), hari ini mengumumkan bahawa Fasa 1 pakej System Development Kit (“SDK”) untuk GLS (“SDK Fasa 1”) akan dilancarkan menjelang akhir Oktober 2023 selepas setahun pembangunan.

Direka untuk berkhidmat kepada pelanggan korporat, SDK Fasa 1 mempunyai ciri-ciri berikut:

  • Perkhidmatan blockchain inovatif kepada pelanggan yang memerlukan kelajuan pemprosesan yang tinggi.
  • Keserasian dan kemesraan pengguna yang tinggi kepada jurutera, dengan pemasangan dan penyelenggaraan yang lebih mudah untuk GLS.
  • Sistem kawalan mesra pengguna dengan suis mati dan determinisme data yang serupa dengan pangkalan data konvensional.
  • Struktur yuran dioptimumkan yang membezakan GLS daripada sistem blockchain konvensional.
  • Kos pelaksanaan yang berkurangan.

Beberapa syarikat utama Jepun telah menyatakan minat terhadap SDK Fasa 1, dan Earlyworks secara aktif terlibat dalam perbincangan dengan beberapa daripada mereka untuk pengenalan SDK Fasa 1 yang akan datang.

Teknologi blockchain berasaskan transformasi proprietari GLS Earlyworks mempunyai ciri-ciri utama berikut:

  • Kelajuan Pemprosesan Tinggi: GLS menjana blok secara selari dan masa kelulusan untuk satu transaksi dalam GLS boleh mencapai 0.016 saat sambil menawarkan peningkatan keselamatan pada masa yang sama.
  • Pemberhentian Kecemasan: Blockchain konvensional tidak boleh dihentikan sekiranya berlaku kecemasan kerana ketiadaan suis mati. Sebaliknya, GLS boleh dihentikan dalam kecemasan kerana kehadiran suis mati.
  • Yuran Fleksibel: Umumnya, blockchain awam berstruktur untuk mengenakan yuran bagi setiap transaksi yang berlaku. Kami berorientasikan perusahaan dan mempunyai blockchain persendirian GLS yang membolehkan kami memproses sejumlah besar transaksi pada kelajuan tinggi, memungkinkan penetapan yuran secara fleksibel.

Encik Satoshi Kobayashi, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengarah Urusan Earlyworks berkata, “Kami gembira untuk mengumumkan bahawa SDK Fasa 1 akan dilancarkan tidak lama lagi. GLS proprietari kami menawarkan pemprosesan kelajuan tinggi, rintangan pindaan, keselamatan, masa henti pelayan sifar, dan aplikasi serba boleh.”

Encik Satoshi Kobayashi meneruskan, “Kami percaya pelancaran SDK Fasa 1 akan memperluaskan perniagaan kami, meningkatkan asas pelanggan kami dan memastikan pertumbuhan jangka panjang kami. Memanfaatkan kepakaran dan pengalaman kami, kami akan terus membangunkan pakej SDK kami untuk GLS, memajukan teknologi kami, meningkatkan kekuatan daya saing kami dan mewujudkan nilai tambahan untuk pemegang saham kami.”

Mengenai Earlyworks Co., Ltd.

Earlyworks Co., Ltd. adalah sebuah syarikat Jepun yang mengendalikan teknologi blockchain persendirian proprietari GLS, untuk memanfaatkan teknologi blockchain dalam pelbagai aplikasi dalam pelbagai industri. GLS adalah blockchain hibrid yang menggabungkan kelebihan teknikal blockchain dan teknologi pangkalan data. GLS menawarkan pemprosesan kelajuan tinggi, yang boleh mencapai 0.016 saat setiap transaksi, rintangan pindaan, keselamatan, masa henti pelayan sifar, dan aplikasi serba boleh. Kebolehgunaan GLS disahkan dalam pelbagai domain, termasuk hartanah, pengiklanan, telekomunikasi, metaverse, dan perkhidmatan kewangan. Misi Syarikat adalah untuk terus mengemas kini GLS dan menjadikannya infrastruktur dalam masyarakat data Web3/metaverse pada masa hadapan. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web Syarikat: https://ir.e-arly.works/.

Kenyataan Prospektif

Kenyataan tertentu dalam pengumuman ini adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan adalah berdasarkan jangkaan semasa Syarikat mengenai peristiwa masa hadapan yang Syarikat percaya boleh menjejaskan keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangannya. Para pelabur boleh menemui banyak (tetapi tidak semua) kenyataan ini dengan menggunakan perkataan seperti “menganggarkan”, “percaya”, “berharap”, “jangka”, “antisipasi”, “anggaran”, “projek”, “berhasrat”, “merancang”, “akan”, “sepatutnya”, “boleh”, “mungkin”, atau ungkapan lain yang serupa. Syarikat tidak berkewajipan untuk mengemas kini atau menyemak semula sebarang kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan seterusnya yang berlaku, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali sebagaimana yang dikehendaki oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin anda bahawa jangkaan tersebut akan terbukti betul, dan Syarikat menasihati para pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza dengan cara yang material daripada yang dijangkakan dan menggalakkan para pelabur untuk mengkaji faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya dalam penyata pendaftaran Syarikat dan penyata lain dengan SEC.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Earlyworks Co., Ltd.
Jabatan Perhubungan Pelabur
E-mel: ir@e-arly.works

Ascent Investor Relations LLC
Tina Xiao
Telefon: +1 917-609-0333
E-mel: tina.xiao@ascent-ir.com