Victoria, Seychelles, 19 Sept. 2023 – Bitget, platform derivatif kripto dan salin dagangan terkemuka melancarkan program ganjaran terbaru untuk meningkatkan penglibatan pengguna. Secara eksklusif direka untuk pengguna Pengurusan Kekayaan Bitget, acara terbaru ini akan berlangsung dari sekarang hingga 1 Nov dan menjanjikan peserta kadar komisen setinggi 15% ke atas pendapatan mereka sendiri dan APR rujukan mereka, secara berkesan mengkultivasikan ekosistem yang saling menguntungkan.

Pengurusan Kekayaan Bitget adalah platform pengurusan aset kripto profesional. Ia bertujuan untuk membantu pelanggan mencapai pertumbuhan kekayaan yang stabil melalui strategi pelaburan yang dipilih dengan teliti. Ia menyediakan pengguna dengan pengalaman pengurusan kekayaan unggul melalui akaun pengurusan aset eksklusif kami, APR yang lebih tinggi, dan pemprosesan dana yang pantas dan cekap, dengan produknya menawarkan APR sehingga 12%. Sistem kawalan risiko canggih dan akaun penjagaan bebas memastikan tahap keselamatan dan ketelusan tertinggi bagi aset pengguna.

Sementara itu, kami memantau aset dasar dan melaksanakan strategi kukuh untuk membantu pengguna menavigasi turun naik pasaran dengan lancar dalam semua keadaan pasaran. Dengan memilih pembekal kelas atas global untuk strategi pengurusan dana kami, kami dapat meningkatkan pulangan untuk pelanggan tanpa yuran pengurusan tambahan. Bitget menjamin pengagihan faedah bulanan dengan peningkatan konsisten dan substansial.

Dengan akaun pengurusan aset eksklusif, pulangan industri terkemuka, dan operasi cekap, Bitget menawarkan solusi pengurusan kekayaan yang direka untuk mempercepatkan pertumbuhan portfolio melalui teknologi dan kepakaran terkini.

Struktur komisen Bitget menyokong penyertaan dan skala pelaburan, menguatkan potensi pendapatan. Peserta dalam Program Komisen ini boleh memperoleh sehingga 15% komisen berdasarkan aset deposit bersih mereka. Dan jumlah pulangan termasuk komisen ke atas pendapatan pengguna dan komisen ke atas pendapatan rakan rujukan mereka. Sistem berperingkat digunakan untuk menentukan kadar.

Ganjaran komisen akan diedarkan setiap bulan, bertepatan dengan penyelesaian produk pada hari pertama setiap bulan. Terdapat penyelesaian produk pada 1 Okt dan 1 Nov sepanjang tempoh acara. Komisen akan diedarkan dalam kripto dalam tempoh lima hari selepas penyelesaian pasca.

Penyertaan dalam acara ini memerlukan sama ada pengguna atau rujukan mereka melanggan produk Pengurusan Kekayaan Bitget dalam tempoh masa yang ditetapkan. Komisen akan dikreditkan ke akaun spot dalam tempoh satu minggu berikutan penyelesaian pendapatan bulanan.

Perlu dinyatakan, acara promosi ini secara eksklusif terpakai untuk produk Pengurusan Kekayaan Bitget. Ia berdiri secara bebas daripada aktiviti komisen lain di Bitget, yang menegaskan hak istimewa untuk mengubah atau mentafsirkan peraturan acara dan memelihara autoriti untuk mengenakan hukuman aktiviti penipuan.

“Memandangkan mata wang kripto terus mendapat sambutan arus perdana, lebih ramai pelabur ingin menggabungkan aset digital ke dalam portfolio mereka. Penerimaan semakin meningkat ini menekankan keperluan untuk solusi pengurusan kekayaan canggih dalam sfera kripto. Tawaran kukuh seperti pengurusan kekayaan Bitget memberi pedagang dan pemegang jangka panjang akses ke alat kelas profesional untuk mempercepatkan pertumbuhan portfolio,” kata Gracy Chen, Pengarah Urusan Bitget.

“Dengan mengoptimumkan pulangan melalui algoritma perdagangan automatik yang sangat selamat, Bitget membuka jalan untuk penciptaan kekayaan dengan kripto. Platform akaun penjagaan bebas dan pemprosesan dana yang pantas memenuhi keperluan pedagang berpengalaman dan baru dengan lancar. Ketika dunia bergerak dengan pantas ke arah penerimaan massa, Bitget bersedia untuk menerajui jalan dalam pengurusan kekayaan kripto pintar untuk semua jenis peserta pasaran,” tambah Gracy.

Acara komisen baru adalah sebahagian daripada strategi yang lebih luas Bitget untuk meningkatkan penglibatan komuniti. Platform ini melakukan penjenamaan semula dengan falsafah “Dagang Dengan Bijak“, menunjukkan fokusnya untuk memberikan pengalaman perdagangan intuitif, selamat dan berorientasikan pengguna. Penjenamaan semula memperkenalkan elemen visual yang ringkas dan berjanji alat berkuasa AI untuk ekosistem yang saling menguntungkan.

Untuk mempelajari lebih lanjut mengenai Program Komisen, sila layari di sini.

Mengenai Bitget

Ditubuhkan pada 2018, Bitget adalah bursa kripto terkemuka dunia yang menawarkan perkhidmatan Copy Trading sebagai salah satu ciri utamanya. Melayani lebih daripada 20 juta pengguna di lebih daripada 100 negara dan wilayah, bursa ini komited untuk membantu pengguna berdagang dengan lebih bijak dengan menyediakan penyelesaian perdagangan satu henti yang selamat. Bitget mengilhamkan individu untuk menerima kripto melalui kerjasama dengan rakan kredibel, termasuk pemain bola Argentina yang legendaris Lionel Messi dan penganjur acara eSukan rasmi PGL.

Untuk maklumat lanjut, layari: Laman Web | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord

HUBUNGI: media-at-bitget.com