NEW YORK dan BERLIN, 14 Sept. 2023 — atai Life Sciences (NASDAQ: ATAI) (“atai”), sebuah syarikat bioperubatan klinikal peringkat awal yang bertujuan untuk mengubah rawatan gangguan kesihatan mental, akan menyertai Persidangan Kecantikan Global Healthcare 2023 Cantor Fitzgerald.

Butiran penyertaan syarikat adalah seperti berikut:

Persidangan Kecantikan Global Healthcare 2023 Cantor Fitzgerald

Format: Sesi Perbualan Api Unggun

Tarikh dan Masa: Khamis, 28 September pada 1:50 P.M. ET

Lokasi: New York, NY

Siaran web sesi perbualan api unggun syarikat akan tersedia di laman web atai di bahagian Acara pada bahagian Pelabur laman web atai: https://ir.atai.life/news-events/events/. Penyiaran semula akan tersedia selepas acara langsung.

Mengenai atai Life Sciences

atai ialah syarikat bioperubatan klinikal peringkat awal yang bertujuan untuk mengubah rawatan gangguan kesihatan mental dan ditubuhkan sebagai tindak balas kepada keperluan yang tidak dipenuhi dan kurangnya inovasi dalam lanskap rawatan kesihatan mental. atai komited untuk membangunkan terapi inovatif secara cekap untuk merawat kemurungan, kebimbangan, ketagihan, dan gangguan kesihatan mental lain.

Dengan menggabungkan sumber dan amalan terbaik, atai bertujuan untuk mempercepatkan pembangunan ubat baru secara bertanggungjawab untuk mencapai perubahan tingkah laku yang bermakna secara klinikal dan berpanjangan dalam pesakit kesihatan mental.

Visi atai adalah untuk menyembuhkan gangguan kesihatan mental supaya semua orang, di mana sahaja dapat menjalani kehidupan yang lebih memenuhi. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.atai.life.

Maklumat Perhubungan

Hubungi Pelabur:
IR@atai.life

Hubungi Media:
PR@atai.life